tekan follow kalau suke ye

Saturday, March 15, 2014

POST YANG PERTAMA DI STATUS PERTAMA ENTRY BERBAUR KECOMELAN :P


Assalamualaikum w.b.t


Dah lama tak update blog alahaiii rindu nye nak menaip macam dulu. Dulu suka taip2 ni sekarang taip dekat facebook jah. malas lah nak taip2 blog ni. Wakaka *not funny pangg


Last post aku november 10 2013. Higlight sikit 2013 tu sebab nak bagi nampak bahawasanya dah berabad abadi tak update entry.


Kalau kira2 dah dekat 4 bulan tak update. lol. Baru 4 bulan ke? Asal aku rasa lama sangat macam dah dekat setahun lebih? Whywhywhyyy
Tapi kalau nak ikutkan taun lepas pun bape puntung je aku update blog aku ni. Adalah dalam 5 entry hahaha lepas tu haram!


Ingat aku ada masa nak update memanjang?? Lainlah engkorang memang blogger tegar tak macam aku blogger *layak ke dipanggil blogger?* picisan. sobssobs


Memandangkan blog ni dah bersawang berhabuk tahap buaya aku pun ade lah hati sikit malam ni nak bersihkan rumah. Lama terbiar kesian die. *luvyou luvyou muah2 tium tikit dekat rumah usang ni. :p


Malam ni macam ada biul sikit tu pasal lah kot nak update. Biul pasal xboleh nak download font nak install dekat laptop. Hoii jah hoiiii aku dahlah nak guna font hok cangih2 ni maklum lah sebelum ni macam xde function je aku nak download font hat fancy2 ni buat berat laptop aku je jah! 


Tapi bila sekali nak guna font yang fancy ni mulalah gaban. Sumpah weyh gaban gile aku asal tekan je download xjadi hape pun. HAMPEH!!!!! 


Macam mana nak download huaaa tak reti lah.. Sume tutorial aku dah tengok tak jadi kot. Tension woo. Anybody help me please.


Dan lagi satu aku nak mintak tolong sape2 yang kenal tukan operate blog tolong rekomen. Bosang tengok blog macam mayat hidup. Bosangbosangbosang!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Tolonglah wahai saudara saudari cik kebum cikebum. Anda gojes lagi menawan tertawan kau da bomb lah gua cakap lu. Allah cakap siapa tolong orang dia dapat pahala haa kau tak nak ke? *pancing sikit. Tapi dengan syarat kau tolonga orang tu dengan ikhlas bukan disebabkan balasan. 



Adios amigos 
:)



Oh lupe ah sebelum bubye nak ucap selamat tahun baru tu je bye :p


5 comments:

diana said...

Cer tanya www.Azhafizah.com .dia punya harga ok .dan kerja nya bagus.blog dia buat semua cantik2 sampai ada yang giler bayang dengan blog sendiri.heheh..

nampaknya bloglist pun kena update tu.banyak blog yang dah tak aktif.nanti letak blog akak kat bloglist ye..hehehehe

syaffeka said...

diana : hehe haah tau xpe byk yg dah berbulan2 xupdate..insyaAllah tq kak nt sy pegi tgk hihi :)

chegu zam said...

teruskan usaha..jom blogging

Siti(zoey) said...

semoga berjaya buat blog cantik2 ya :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...