tekan follow kalau suke ye

Friday, July 1, 2011

KENAPA TITLE BLOG SAIA "BUAT AKU TERSENYUM" :)


Assalamualaikum w.b.t


Yuhuuuu… kalian lagi ngapain dong..ngeh3 jgn tuko siaran anda keyh ini bkn drama sinetron kt tb3 uh iyew.. Okeyh ta mo ckp byk kang kne bleng gn sipe jepon.. takottt..haha :P


mesti kowg pnt tgu entry sal title blog aku ny an..hee ape tidak..?okeyh2 ta kesa la anda tgu ke tidak lw tgu jutaan mekasih saia ucp kn kpd ya menyokong ta kira la dari belakang ke psst[jgn pdg belakang kang adeee]heheh tepi , kiri , kanan , depan , tengah jasa baek anda sb tgu entry ny amat saia hargai.. [ya allah prsaan pasan I maken mjadi2 u ols]ahakz :P I suke jd perasan ny..wakaka bio owg ase na cubit2 je pp I ya mulat ny..keh3 :P u ols ta na ke jd cm I minah perasan..kui3..wekkkk


Pape pn I na u ols lyn video klip dri Sheila on7 ~ buat aku tersenyum





jangan lupe lirik ye
J

Datanglah sayang, dan biarkan ku berbaring
Di pelukanmu, walau untuk sejenak
Usaplah dahiku, dan ‘kan ku katakan semua
[Reff:]
Bila ku lelah tetaplah disini,
jangan tinggalkan aku sendiri
Bila ku marah, biarkan ku bersandar,
jangan kau pergi untuk menghindar
Rasakan resahku, dan buat aku tersenyum
Dengan canda tawamu, walaupun ‘tuk sekejap
Kar’na hanya engkaulah, yang sanggup redakan aku
Kar’na engkaulah satu-satunya untukku,
dan pastikan kita s’lalu bersama
Kar’na dirimulah yang sanggup mengerti aku,
dalam susah ataupun senang
[Bridge:]
Dapatkah engkau s’lalu menjaga ku


 Acuatlly tajuk blog ny aku petik dari tajuk lagu Sheila on7 uh..keh4.. bese ar idea kering tym uh so aku petik je ar..den bile da lme uh aku pk2 blek..hmm oke gak tjok blog aku ny buat aku tersenyum so meaningful..kikiki :p


mcm2 gak reason ya lekat kt otak aku ny.. reaksi ble pk2 sal tjok blog nye cni..owhh,, haah ea,, btol gak uh..hahaha sekali pk ad gak sebab musabab aku letak tajok uh..


sebab2 nye adalah


i.             sb aku na kowg sume senyum tym bace entry2 ya aku post kn.. n aku akn pasti an kowg senyum a.k.a gelak..erkkk skunk anda sume senyum ta..toink3.. keh4 :P


ii.            aku na wt kowg jd awek mude.. sebabbbb owg tue2 salu ckp lw koe salu senyum nt jd awek mudo..kowg ta na ke???tp jgn le 24jam ko dok tersengih2 cm kerang tecekik batu kt laot nuh kang ta psl2 kne anto g wad kang..haa tym uh jgn na mention2 nme cik eka iyer..keh3:P

ha tgk ratu rock kite ny..bio da berusie still awek mudo weyh..aku na jd cni..hek3

iii.           aku ta na kowg tension bile bace entry aku.. yele kang kowg uh da la tension thp senget,, da kang bace entry ya menension an ag le memuncak2 ketensionan uh clap2 ari bln aku kaw cekik..keh3 errrk? aikkk na jd cm pakar saket jiwe plop ke ko..ko uh bkn btol kang gn aku2 biol..wakaka :P at least aku ley la wt kowg gelak..ecehh I suke pasan ye u ols..mueheheh..wekkk

aku pn tension tgk pmpn ny tension..adeh

iv.           haaaaaa agi senyum uh an satu sedekah so ta kesa la ko senyum dpn pc pn an..p jgn sala erti an senyum uh yee..t gegurz jgn ngade2 syum2 kt laki ea..t owg kate minah gatai..agaga n lw laki senyum kt kowg c gegurl wt muke belagak tw..jgn murah sgt gn senyuman..why??? safety pd dirik sendirk..now byk kes an..aku pn tym blek ke g ane2 mst wt muke kerek..kah3 pdn le ta d ya sangkot kt ko cik eka oii..eley bio le owg ya aku ta knl ta kose aku na senyum2 cm ckodok basi ye..sori cikit..perhh belagak nye..keh4 :P




v.            Rasakan resahku, dan buat aku tersenyum
Dengan canda tawamu, walaupun ‘tuk sekejap
Hmm even entry aku ny kdg2 nye agk melalut..opss kdg2 ke ye??hek3 aku ase stiap saat aku dok melalut an..keh3 aku arap sgt kowg enjoy gn ape ya aku tulis..cm bingkisan lirik uh..hek3


even aku ta tw pe mslh kowg p aku na kowg epy bace blog aku ya ta sebpe femos amos cm blog otai2 uh..n ya paling penting epy gn keperasanan aku..ta kesa la kowg na muntah kuo kahak pink ke yellow ke..ya ptg I mg suke bab2 perasan nih..kih3 



hm ape ag ea..adeh tibe2 otak aku jd blank..adoiii..da la lyn pix jela..saia tw anda ta suke bce pjg2 p saia suke type pjg2..keh3
:P





tgk pacek comey an senyum cni..hehek


make nye senyum la selalu ye..
J

 thx sudi bce entry kali ny..

n thx gak pd ya follow blog
(-_~)

adios amigos





6 comments:

Dea said...

:P

FIQA ANNA said...

hahahakk.. oke.. senyum :)

acu eka said...

@dea : grrr..hahaha
:P

@fiqa :) macih ye

Rizwan Ewan said...

LIKE 100%

Ku Azhar said...

comel seh gmbar anak orang utan tu!

cik eka said...

@rizwan : thx ngelike..
:)

@ku azhar : nak ke..
t saia bg seko eh?
:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...