tekan follow kalau suke ye

Friday, March 30, 2012

CANTIK JUGAK AKU..........


assalamualaikum w.b.t


tajuk aku kali ni tak tahan kankankan
wakakakaka


p/s : wajib bace sampai habis


tapi aku rase entry ni paling pendek dalam dunia kot
kot ye la pendek
muahahaha
:p


kalau korang tak bace abes entry ni mesti korang cakap aku perasan kan3
:p
well biase la jah perasan itu harus
kah3


ok dah layan la ape yang aku nk bagi kau tengok nih



nampak tak warne warni kanak2 ribena
keh3
:p


ok tajuk ni sebenar nye macam ni
"cantik jugak aku punye lukisan tadika ni"
ekekekeke


so beak korang puji cantik
puji cepat sebelum aku cepuk hangpa sekoq2
:p


lukisan ni terjadi sebab aku ternampak pen warne warni hak milik kerjaan
eh tak2 hak milik shida
hak kekal classmate aku


lagi pun time tu stress melanda jiwe
so pe lagi bedal a


aku reti lukis ni je weyh
maap la kaki tangan keras bak konkrit
dah tak boleh lentur lagi dah


bak kata orang dulu2
melentur buluh bio la dari rebung nye


*erk tapi aku tak bape nak sure
betul ke kalo rebung tu kite senget kan dia nanti bile dia dah jadi buluh dia tak lurus2
sila pening
:p


erk tuan tanah ni tulis berbelit2 
aku belit dengan buluh tu karang baru tau
aishhh


ala paham2 sendirik sudah la der


moral of the story : maklumat tak kan sampai kalau tak di baca sampai habis
:)


adios amigos

Wednesday, March 28, 2012

WORDLESS WEDNESDAY #11 I HATE WEDNESDAY..WHY???


assalamualaikum w.b.t



sepatut nye versi asal entry ni sangat speechless
sebab perkataan yang ade just salam dekat atas n bubye kat bawah ni
hahaha


tapi macam tak bez je tak menaip
biase kaki taip
tapi blog tak berupdate jugak


oh itu biasa sebab saya sangat bizi
konon nye~
:p



hari ni aku nak keluar kan satu statement
I HATE WEDNESDAY
why???


sebab setiap hari rabu dalam sem ni mesti penat
hampeh
tapi hari ni la paling hampeh


sebab aku lambat bangun 
kau bayang kan kelas pukul 8 aku bangun7.30
fulamakkkk gerekkk seyhh.:p


so at that time aku terpaksa meminimum kan masa untuk mandi
masa untuk MAKEUP
di ulang masa untuk MAKEUP!!!


terpaksa higlight perkataan makeup uh
hahahahahaha
sebab selalu laki ni kalau lalu sebelah membe aku je mesti cakap macam ni
"perh pakai tepung ke"?
harem betul


tapi alhamdulilah aku tak kene
ekekeke
:p


selamattttttttttttt~


sudah2 main point please
siku kang larik2 topik nih


ceyttt sangat tak baik awok nk siku2 saya ye
ishhh
:@


so hasil hari ni agak sedeii je
just pakai concealer,pixy compact, blusher, eyeliner, dengan lips merah sikit je
so muke aku hari nampak sangat sembam 
nak2 dekat mata
sebab eyeliner sikit je tak de mase nak buat lebih2
:p


erk cik eka 
perlu ke ko cakap semua ni hahhh


eh harus la
:p


ok la tu je kot nak shaare sebab ape aku tak suke hari rabu 
actually hari ni je kot
kikikiki
:p



adios amigos

Sunday, March 25, 2012

WORDLESS SUNDAY #100 ALHAMDULILAH SUDAH BERGELAR ISTERI AIMAN :)


assalamualaikum w.b.t


di pagi mulia ini
ku susun sepuluh jari
ku kini sudah menjadi
isteri kepada aiman
:)


erk intro entah hape2 je kan3
erk nak tanye jap
selame korang berblog walking ni ade ke penah nampak wordless sunday
ekekekeke


aku tahu jawapan nye  mesti la tak penah kan3
hanye dekat blog aku je yang ade ni
limited edition punye
wakaka
:p


masuk bakul dok diam2
maluuuuuuuu~
ehekz
=_=


alhamdulilah kau pasti sentap bile nampak tajuk entry aku kali ni kan
over kau jahhhh
keh3



alhamdulilah suami saya
:)


adios amigos


=_=*



Sunday, March 18, 2012

BRUNO MARS VERSI MALAYSIA


assalamualaikum w.b.t


korangggggggggggg
rajin nye aku mengupdate blog
ishishish


aku pun pelik
kikikiki
korang mesti lagi pelik kan kan kan
:p


okeh malam ni aku nak update sikit sal bruno mars
tapiiii bukan bruno mars MARRY YOU tu
ni bruno mars versi malaysia
yeahhh


very the like uols
sekali aku toleh perhh BRUNO MARS sangattttt
kelas kau jah


ce teke sape bruno mars malaysia tu
teka cepattttt
heheh


sape tengok mentor
angkat kening cepat
hoho


aku cakap pasal KJ mentor 
protege ADAM




see macam bruno mars kan
paling ketara
RAMBUT
hahaha


suara dia perh mantop
*erkk entry pertama pasal artis
ohhh pengsan daku
ceh


tengok KJ sebab ko aku nye blog dah tak suci lagi
ok la wa chow dulu
pape pun saya insyaALLAH support anda
paling penting give the best
^_^


adios amigos 

GAMBAR 18SX


assalamualaikum w.b.t


update lagi
heeee


sakai tu pun nak bagi tau
hahaha
eh suke ati aku la sume mende harus bagitahu doe
:p


entry kali ni aku nak update sikit pasal gambar yang aku dapat tadi
sangat 18sx uols
so sape yang belum cukop 18 tahun ke atas tu jangan nak gatal dok skroll ke bawah ye
kang juling jangan salah kan aku okeh
:p


meh tengok gambar 




skroll
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


skroll
|
|
|
|
|
|
|
|









jeng3












sangat 18sx kan korang
kehkehkeh


so officiall nye aku mengumum kan bahawase nye
ini adalah anak buah saya yang ketige


gambar ni pun aku dapat daripada abg aku
saje nak jeles kan aku sebab dia dapat pegi tengok SUHA
aku dok termenong kat merlimau ni
mane dengan lapar nye


ades
cakap sal lapar 
nak habaq mai sikit
aku rase aku catat rekod kot sebab.....
dari semalam tak makan nasik


perh hebat tak
asyik dok makan mee sedap je
sadis2


bez nye dpt ank buah baru
hehe
jangan jelez


adios amigos

JAKUN CONTENG MUKE SENDIRI


assalamualaikum w.b.t


erk 1stly aku rase aku agak rajin nak update blog
ko rase tak ape yang aku ni
angok tanda rasa
wawawa
:p


alhamdulilah mud nak update blog sampai pada tahap yang max
mybe sebab ade ahli baru dalam family aku kot
hehe


family yang baru je lahir jumaat 16/03/12 6 pm
hoheeee
tak sabaq cek nak tengok anak buah baru cek
name pun cek tak tau g nih
ishh


ok sudah2
tengok tajok sikittttttttttttt
sakai kan
wakakaka


JAKUN CONTENG MUKE SENDIRI


maaf saya memang jakun
jakun tengok tutor2 bab2 conteng ni
dah tengok tutor orang uh dok conteng muke dia cek pon nak conteng gak


tapi dah sah2 la yang aku dok conteng uh tak same macam yang dorang dok conteng kat muke dorang tuuuu
lawa siot


so tadi aku ade la dok conteng sikit
ishhh
dari tadi terconteng2 aku conteng pakai arang kang cik eka oii


lekkkk luu
conteng uh men makeup2 la pokcik
sakai
hahahaha


tp for sure aku nye contengan uh tak bape mengancam
maklom la orang dah tak lawa
dok conteng pn still same
huaaaaaaa


meh tengok gmbaq sat nah



nampak jakun nye kan
wakaka


adios amigos


Saturday, March 17, 2012

HELMET KELUARAN TERBARU


assalamualaikum w.b.t


lailailai
mali2 beli ini pelodak manyak baguih woo
helmet ini tak dapat di mane2 stokis2 jamu mak dara atau poms anak dara tua's


ia hanya berada di tempat yang sedang tuan tanah membebel uh
hahahaha


so sape2 nak beli sila lah pm atau inbox saya di talian bebas tol 
ini num nye ye 999
telipon jangan tak telipon tau


video


keselamatan anda di jamin apabila memakai helmet ini ye
jangan pandang ianya sebelah mata
hahaha


so ape lagi lai2 beli2
heheh
:p


*actually la kan aku saje je nak try test upload video
nak tengok boleh ke tidak
last2 boleh perh dah alang2 publish jela
keh3


ni la name nye video tak de koje ye kalian
wakaka


nak feedback
plish2
:p


*pengsan


adios amigos

Friday, March 16, 2012

DUA MENJADI TIGA^_^


assalamualaikum w.b.t


ayah baru kol 
penyataan nye : k.ngah awak dah bersalin
pertanyaan : anak pompuan laki
jawapan : pompuan
pertanyaan : le pompuan ag
jawapan : dah uh rezeki nye


moral : alhamdulilah bertambah lagi sorang ahli keluarge
:)
 


alhamdulilah
ade modal aku nak update blog
kikikiki


actually aku baru dapat phone call
bapak gua
seperti yang ko dah bace kat atas tu


aku dah dapat anak buah baru
wee
gumbira tambah excited sangat


tapi aku dengan akak aku yang tu bukan nye baik sangat
baru ingat nak pegi tengok dia besok kat hospital serdang
tapi kang tak pasal2 kene baling kasut kang
wakaka


alhamdulilah bertambah lagi ahli keluarge aku
dan yang paling penting bertambah pening la aku lepas ni
kahkahkah


agak2 anak buah baru aku ni ade ghupe acu dia yang comel ny tak
*owh pitammm
:p



adios amigos
^_^


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...