tekan follow kalau suke ye

Saturday, December 31, 2011

SELAMAT SELAMAT SELAMAT


Assalamualaikum w.b.t


selamat selamat selamattttttttt
hahahaha
ape ke hal le tuan tanah ni terjerit terlolong
ngok ke ape


perh sampai hati kau cakap aku bongok
T_T


ni aku nak ucap selamat je
salah ke
hahahaha


terima lah ucapan selamat daripada cik eka kesayangan uols semua
*muntah


selamat mentekedarah
selamat malam
selamat harijadi
selamat hari-hari
selamat hujong tahun
selamat berjaya
selamat pergi
selamat kembali
selamat datang
dan yang paling penting untuk aku 
selamat berumor 20-an untuk aku
T_T

banyak nye selamat uols
ahahaha


motif nye nak cakap selamat tahun baru
kehkehkeh
punye banyak kau punye selamat
makan penampo kang


ok la uols
ni nak cakap ni selamat tahun baru ye
ayat common la kan kalau setiap tahun baru
ayat nyer berbunyik 
“tutop buku lama bukak buku baru”


sepesen je ayat nye kan kan kan
bosan bosan bosan
hahahaha


so ayat aku
jalan2 di kota baru
so selamat tahun baru


erk ni pantun bukan ayat la ngek
kehkehkeh


pape pun selamat menonton 3gp ye
ade kena mengena ke.?
ehh kena mengena la sebab aku sedang menonton cite ni


orang dah berzaman tengok aku baru terhegeh2 tengok
yela awok tu kaye dok g wayang je koje
saya ni ape la yang ade
sob3


selamat tahun baru~




adios amigos



HIDUP STUDENT T_T


Assalamualaikum w.b.t


hai hai uols
sihat.?
dah lunch kalian.?


kalau tak lunch lagi meh2 lunch dengan aku meh
aku belanje mee sedap meh
kuikuikui


dah nama pun student 
so makan pun gaya student la
tak paham paham
hahahaha


jemput melantak semua
:p


kalau lah cuti ni mesti makan bez2
almaklom la mak masak der
kehkehkeh


sadis kan makan megi je
sobs2


hadoii 
nak masak tak mende yang boley aku korban kan
stok sume dah abes kot
nak g tesco beli barang dapur pun tak menyempat lagi
bizi bizi


so sesape yang dudok kat merlimau ni
boleh la sedekah makanan tu sikit kannnn
uols masak kan sedap 
ngalah kan master chef gitu
hekhekhek


amboii ko yang nak makan suruh orang masak pulak
banyak chantek muka ko


wahh trimas puji saya cantik
tak de orang lagi yang penah puji saya tau tau tau
ahakz
malu saya awak cakap depan2 macam ni
winkwinkwink
blushing =_=*


*muntah mee sedap tadi
eiiyuww
:p


duit yayasan aku tak masuk2 lagi
T_T


adios amigos

SEGMEN-5 BLOG PALING DI MINATI 2011..BY NIZAM IJAM


Assalamualaikum w.b.t


mak aii lame dah aku tak join pape contest la
ade orang tag pun buat dek jerk
kehkehkeh


bukan saya sombong wak 
tapiiiiii sebab saya malas nak memikio ayat2 yang jiwang karat ni
karang tak de can la kat orang lain nak menang sume aku bolot
kahkahkah


actually aku ni nak buat entry pun terhegeh2 
contest lagi lah tak
kuikuikui
tu pasai ke aku maleh nak join
hahahaha


tapi kali ni aku nak join segmen
segmen ni senang sikit kot
ehh bukan *kot2 tapi memang senang nak tahu macam mana meh tengok meh


meh klik kat sini k


tapi aku rasa dah tak sempat kot
sebab tarik tutop dia tepat pukul 12 am tahun baru
means nye hari ni le
kehkehkeh


dah dah meh aku senarai kan 2 blog yang aku suka usha 


PERTAMA

aku suka usha blog akmalazmi
ade je entry terbaru mesti aka wajib melawat
kehkehkeh


KEDUA

ni pun wajib mengikuti perkembangan
al maklum retis uols
*pengsan*
:p


KETIGA

haaa ni lagi retis terhangettt
hahahaha


KEEMPAT

ok blog ni bukan blog kelucahan ye kawan2
bila miss geli2 bercerita
kehkehkeh


KELIMA

haaa last 
erkk kenapa cik fyna.?
so sebab tu lah aku suka baco entry2 beliau
heheheh


suma retis kan kan kan
kelas 
*muntah darah
:p


last nak tag member
erk tuan segmen blogger yang saya betul2 kenal sorang je
so saya tag dia ye ye ye
nak tag blogger lain segan, malu =_=*
winkwinkwink
hehehehe


tagging


adios amigos

Friday, December 30, 2011

AKU JANJI..


Assalamualaikum w.b.t


aku janji aku janji
aku akan selalu menjaga dan mencintai mu
aku janjiiiiiiiiii


pewit sedap doe sore kau
macam katak tercekik tong gas
kahkahkah


hari ni aku kena buat aku janji doe
hebat tak lecturer aku
hebat kan hebat kan
heheh


meh tengok guane ghupe nye surat aku janji tu

haa gini le ghupe nye
ni pun aku curik2 snap sebab setau aku surat2 gini mana boleh amek gambo
kalo tak silap aku lah kan
pandai2 la kau baca ye




pada aku nombor 1 dengan 2 tu ok lagi tapiiii
nombor 3 dengan 4 tu perhh
meraung kot



nombor 3 tu kalau lewat sehari o semin kena tolak marks 20% tau
bapak a
perhh mati aku mati
dah la suka buat assignment last min
buruk nye la perangai
kohkohkoh


nombor 4 tu lagi la tak boleh bla
tak ley copy paste
huaa
T_T
hahaha













tengok  la jari saya wak
lawo kan kan kan


adios amigos


Thursday, December 29, 2011

BLOGGER PAHANG TAK ADA KE..??


Assalamualaikum w.b.t


hai hai uols 
bertemu kembali di pagi hari ye
kohkkohkkoh


ni aku nak tanya kau orang ni suma blogger dari mana hahh.?
aku rasa kan mejoriti blog2 yang aku selalu skodeng kebanyakan nye semua nye dari melaka
tak caya kau tengok la senarai retis aku tu yang lelaki ye
ramai kot blogger melaka


wah memang melaka maju betul la kan kan kan
amboi hang sakan nah 
mentang2 aku dok puji negeri hang nah[melaka]


tapi aku pelik blogger dari negeri aku tak ade ke.?
ekau ni dok mano cik eka oiii hahhh.????
apo buto mato ekau ni 
dah terang tang2 ado banner aku anak pahang 
mesti le dari pahang
apo dar


so far aku tak berapa nak nampak lagi kewujudan blogger2 dari pahang ni
ade pun satu dua gitu je
mane aok sume pegi weyh
sibuk ngadap banjir ke
kehkehkeh


selamat aku dok atas bukit
hehehehe
:p


kalau lah ade dari raub pun lagi bagus
owh kampung aku ok
hahahaha


motif aku nak tunjuk kat kau orang cup yang jabatan aku menang
kahkahkah
padahal nak tangkap gambo diri sendiri 
*muntah darah


sape dari pahang tu 
tapi kalu dari tempat lain nak join pun buley
ngee


motif sebenar : nak promot link ping blog tu je
kehkehkeh


adios amigos

BILA LELAKI SEPERTI INI BERBICARA PART II


assalamualaikum w.b.t


ini smabungan daripada entry ini open new tab
ok2 tak nak merapu lagi dah
nak bagi korang tengok video hak jante sorang ni je
budak kelas aku


selamat nonton ya pak
nanti bagi berapa bintang nahhh
:p


harap maaf aku tak geti nak rotate nantang ni
kau hadap jela ye
kehkehkeh


adios amigos


Wednesday, December 28, 2011

BILA LELAKI SEPERTI INI BERBICARA PART I


Assalamualaikum w.b.t


tajuk tak mengedan kan kan kan
kahkahkah
hari ni aku kena tipu
cisssss


kelas Arabic language aku bukan hari ni tapi hari jumaat kau tahu
sia2 aku pakai serba hitam
kehkehkeh
frust2


tapi frust aku berganti sebab selilisih dengan blogger terkenal
arghh *pitam uols
anda tahu sape blogger tu
blogger aka lecturer aku EN HAMDI @ DANIEL ADIE
tapi B.I kelas aku bukan dia pun yang ajo
hohohohohoho


meh tengok jadual aku meh
kau tatap la jadual aku ni puas2 sebelum kena rombak
sebab ada subjek yang tak masuk dalam jadual
ape ke hal la dengan jabatan aku ni
tak paham aku


haa ni belom rombak lagi
gila gempak kan aku nyer jadual
isnin free kot
kau ado.???
:p


hari ni sangat bizi ok
ke hulu ke hilir
owhh ini semua gara2 koko yang aku drop last sem


sepatot nye aku sem tiga dah tak payah susah2 dengan koko ni lagi dah
tapi nak buat macam mana
takdir
redha jela
T_T


tadi pegi kelab kaunseling
wahh hebat kan aku amek kelab kaunseling der
kau mampu
kahkahkah


aku nyer lecturer ensom wey
even umo dah 40-annnn
kehkehkeh
name nye EN HARMAN
I jatuh cinta u
erk nak jadi binik kedua boley
mihahahahak


point yang perlu kau tahu lecturer kaunseling tu ensom
kohkohkoh


cop2 kau ni aku rasa dah lari tajuk dah ni cik eka oi
dok melalut tak tentu pasai pa
pelempang mau ka
hahahaha


actually aku nak bagi kau tengok satu video ni
hahaha
video bila lelaki seperti ini berkata2
tapi aku nak post dalam entry lain
ni mukadimah je
keh3


aku nak tempek gambo ni
kau meluat.?
hahaha
sila2 memang nak buat kau meluat pon
kahkahkah


review sikit semalam aku ade baut entry ape aku nak pakai nih kan
so hari ni aku pakai baju kurung itam plain dengan shawl pink bercorak je
:p



muka macam nak mintak penampo je kan
T-T


owh ini di kedai sepit mata
hahaha
comey doe spek besau tu
not for sale!!!
:p


saya budak nerd
sape nak kawan dengan saya.???


nanti kan part II ye
malam ni jugak aku post
hahahaha


adios amigos



Tuesday, December 27, 2011

APA NAK PAKAI UNTUK BESOK NIH..


assalamualaikum


oiiii kalian pe buat haa
membungkang dah ke hape
hahahaha


actually sejak semenjak masuk sem baru ni agak rajin la pulak nak pakai lawa2
kikikiki
oh seharus nya kalian tahu bahawasanya saya suka kan kelawaan
cuma diri je agak kurang sedikit confident level tu
kuikuikui


hmm besok nak pakai tudung apo wey..adeh
baju dah plain itam legam macam karat bawah pungunq kuali tu dah
kehkehkeh

nak pakai shawl ke bawal
tapi kalo aku pakai bawal pun style shawl jugok yang aku buat
ngeh3


untuk pengetahuan kau besok aku ade kelas Arabic language
so aku pun decide nak pakai serba itam
sebab salu arab kan suka pakai yang itam2 ny
erk hello eka kau nak g kelas ni nak melawo ke nak belajau haahhhhh.?????


ehh sape cakap pegi kelas perlu selekeh2
hoii aku rasa kalo kita melawa nak g kelas pun ape de hal
untuk diri sendiri gak weyh


lagi2 time ade presentation
hooo kalo boleh aku nak time tu aku la orang yang paling cantik
ohh lihat lah dunia
*muntah aku dengo statement kau eka oi
kahkahkah


saya tahu saya tak secantik anda semua
ohh saya mengakui nye
ahakz
tapiii kesah ke haku
:p


mau pakai tudung apo ni jang
pikio2
moral : saja nak cakap yang aku ni suke melawo


hahaha
ni semua sem satu punye pasal la
dah berkawan dengan orang hak yang mekup 2 3 inci aku pun da terikut sama
lama2 suka la pulok
kohkohkoh


ohh I ladies u
opcoz la suka mekup2 ni
bak kata zoey zauyah mekup untuk menambah seri kat muka kita yang dah sedia berseri2 macam baru baru mandi bunga..ahakz
haaa mana tahu kalo mandi bungo bersori2 ni hahh
ala dalam tb tu haaa selalu kot cakap mandi bunge nanti muke berseri
selalu macek2 la cakap kat anak daro hak tak laku ni
perhh bapak kejam macek tu
T_T


kalo dia cakap kat aku, aku hempoh2 palo dia
sesuke suki je
hahahaha
ok la nak iron baju


adios amigos


HARI PERTAMA SEMESTER 3


Assalamualaikum w.b.t


hai uols

sambil buat lambaian miss dunia dengan mata kelip2
kau mampu.?
winkwinkwink



korang korang
aku tak sangka aku dah belajar dekat poli ni dah masuk semester tiga
ahakz
over makk
:p


siyes  aku tak sangke weyh
makne nye aku dah 2 taun belajar kat ipta
rase macam mimpi kot
even korang2 yang dok university tu cakap ala poli je kot
hello ingat poli ni cikai sangat ke
industry sekarang aku rasa lagi amek kot budak2 poli dari kau orang tuh
haaa


emo dah
hahahaha
actually hari ni first day aku
pegi pukul 8 balik pukul 9 lebih
hebat tak sejam lebih je dah balik
kehkehkeh


biasa la JH memang macam tu
erkk
jabatan hospitality ok
nanti tang dah nak final baru la terhegeh2 nak cover kelas tu kelas ni quiz tu test ni
arhh
semak tahu tak


besok first kelas aku oiii
Arabic language
hohohoho
honestly aku tak suka bahasa arab
erkk boley
susah gila nak belajar bahasa ni
ayoooooo


sape yang pandai bahasa arab kat sini
meh2 bagi tutor kat aku meh
ahahahaha
:p


dah jom2 layan gambo sat


 ini lah mama kami aka penasihat akademik PUAN HAMIDAH NOOR
erk sory puan curik sekeping 



 eh mu ado bau masam dok ke ketiak aku hok bau nih


erkk



hoho lepas ajat aku dari sem lepas nak bergambo dekat sini
kau ado.?
tak do
hak3


harap2 besok lecturer yang masok tok Arabic language tu best le
kalau boley bagi la lecturer yang ensom2 sikit
dah tu bagi yang tak kawen lagi
hohohoho
nak ngorat
*pitam lecturer dapat student macam aku
kah3




adios amigos

Monday, December 26, 2011

TERKANDAS DI TERMINAL BAS BERSEPADU T_T


Assalamualaikum


uols hari ni banyak masa aku terluang dekat TBS atau pun BTS
[TERMINAL BAS BERSEPADU] [BANDAR TASIK SELATAN]
owh bas aku delay sepatutnye bertolak pukol 1.30 tapi dah delay pulak kol 2.30 baru sampai
adeh seksa weyh
hampeh
satu lagi penantian berlaku
sobs3
T_T

aku nak balik cepat..hua 
Nasib la ade membe aku si kak yong
tak de lah bosan sangat
ahakz


kau tahu tak aku boley lupa nak bawak slip bayaran pendaftaran n yuran
huaaaaaa
mati la aku besok dah nak daftar
macam mana ni weyh


nampak nye terpakse la aku menggunakan khidmat pos express lagi
sobs2
besok baru orang kat rumah boley pos
posmen datang la cepat ke rumah saya
saya menanti kedatangan anda
T_T


dah lah malas nak taip2 panjang2 nak berfoya2 dekat facebook pulak
eheee


meh tempek gambo meh
:P




hoho besau nye gambo tuan tanah siap watermark dekat muka lagi
tak boleh belah betol
hahahahaha


motif saja suka2 
wekkkkkk
perhatian gambo bukan zaman kala baru snap ok
kikiiki


adios amigos 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...