tekan follow kalau suke ye

Friday, April 20, 2012

FIRST PAINTBALL BERPAKAIAN CHEF


assalamualaikum w.b.t


pada 18/04/12 bersamaan dengan hari rabu yang memenat kan dan menyeksakan
meh kite gelak sakan meh
huahuahuahuahaha
sakai!!
:p


nih cek nak story sikit nih
hari rabu hari tu jabatan aku ade buat hari inovasi 
so aku and budak2 kelas aku kene masuk kitchen
untuk jualan kelas
tapi duit maap la bukan dapat dekat kami powns
nyampah


collection kitorang tok event tu ko tau dapat berapa..hahaha
ce teke ce teke
kami just buat pizza sahaja 
at first kami buat doh pizza tu just 15 kg
tp akibat kesedapan yang amat so pemintaan pn tinggi terpakse buat yang lain kot
perh penat nak mati oiii


aku pulak kena datang 2 hari berturut2
petang selasa n pagi rabu sampai habis
memang terbaik wa cakap lu
hahaha


penat penat penattttt


tapi yang penting seronok tengok jualan habis
macam goreng pisang panas
booth sebelah kami pun tak laku
padan muke
kahkahkah
jahat tak aku..?
:p


collection yang kami dapat hari tu je 
jengjengjeng
kami dapat la dalam 5oo plus2 gitu
banyak tuuu..
mekasih kawan2 yang datang memeriah kan karnival hari inovasi JABATAN PERLANCONGAN DAN HOSPITALITY untuk sesi DIS 2011
:)
mekasih jugak beli pizza kat booth kami nah3
:p


ko tau tak yang sebenar nye aku nak cite pasal main paintball
tapi sebelum tu kena cerita pasal ape yang jadi sebelum main an
hohoho


ok cerita pada sebelah petang selepas abes event pulak ye
harap anda jangan kompius
ahaha


macam biasa hari rabu hari koko sedunia kan
bukan koko kopi tu ye murid2
ini kokorikulum ye
yang sepatut nye di amek pada sem 2 tapi aku sem 3 baru struggle amek natang ni
muahahaha


kesah pulak aku kan
ape yang penting aku bukan repeaters tapi aku extand koko sem 2
*erk korang paham ke idok ni..?


yang sebenar2 nye petang tu hari terakhir koko
sepatutnye ade test bertulis 
tapi test bertulis bertukar menjadi test bermain
hahahaha


main ape.??
main paintball la 
main paintball berpakaian chef....


kau mampu pakai baju chef yang putih lesi tuh turun padang main paintball.??
mampu.??
dah sah2 ko tak mampu punyer
keh3


just imagine 
hari tu cakap nak buat test
so mati2 ingat test bertulis 
dengan selambe nye berjimba pakai baju kitchen
last2 sampai hahhh amek kau kena main paintball seyh


wakluuuu
baju aku la dol..
dah la baju putih tak kan nak main kotor2 ni kot
waduh memang kes naya gini
hahahaha


tapi overall sukan paintball ni memang best gile
event pade game kedue aku kene tembak tepat kaki ibujari kaki aku dan menderita kesakitan tapi tak pela 
itu la yang di nama kan pengalaman cik senah oiiii


terima kasih en Zid sebab buat test koko ni test bermain paintball
terbaikkk a
lain kali kalau ade pertandingan paintball ke sila invite aku
kena bayo bape pun aku sanggup
owhh aku dah ketagih
muahahaha


meh layan picture yang sempat aku amek


sebelum bermain paintball 


tengok ni baju suci je
mabeles uols 
putih lagi suci



haa ni dah second game la ni
kau tengok baju aku
tengok2
bersih kan ade tompok2 cat oren
hohohoho
terbaik
:p



dan ini la habuan nye untuk second game
trimas sebab attack kaki aku
mengonk
hahahawau


planning untuk dhk3c 
acara / pertandingan paintball
tapi 24 ni dah start final
bile lagi nak main ni
sobs3


ketahui lah sesungguh nye aku dah gian aka ketagih
tolong la bagi aku main tolong la
:(


adios amigos

4 comments:

Anum said...

hahhaha
happy time

kura said...

wahh! seronokkkk niiiii :0

QUEENPINK said...

jom join giveway queepink

http://roszaliza.blogspot.com/2012/04/siapa-nak-hadiah.html

mimieux said...

teringin nak main paintball..xpnh lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...