tekan follow kalau suke ye

Saturday, April 27, 2013

TREASER PINK GEDIK2 GETEK =P


assalamualaikum w.b.t


pink gedik2 getek..nate gapo tu...???
ahaha actually saje nak mention besaq2 cek xberapa bekenan dengan pink =P


hohoiii dah2 cek nak habaq ni..next month cek kawen..agagatai..ahaha
siyes xbohong meyh..datanglah ke raub 24 n 25 may ni nanti
=p


blaja dok abeh lagi adaa hati mau menikah tibe2 mak gua bersuara..erkkkk
kantoi =_=


eh xpe la gatai nak menikah dari gatai megenyam xtentu hala..ya dak..?
kankankan


actually pg td pepagi bute sesudah subuh dikala kebosanan aku pn buat la keje yg selalu aku buat bile boring..

nah ini lah keje nye



this is what i call treaser..ahaha


yelah pracubaan kan bagus..ahaha
so ape yg aku dpt td..
eyeshadow set nak pakai warna ape nak pakai mcm mne..



yang aku kompius nye skrg tudung...
aku pakai baju kebaya pink sulam purple
so tudung ni nok wt guane..
aku mls nk pki shawl..
bkn xd warne purple pink ade sesgt tp malas phm x =_=



dah la baju td amek xelok kain beso, kebaya nye pn beso singkat lagi..hmm
my mistake oke aku admit 
mg nk singkat sikit tp xd lah singkat gile..
sumpah aku sedih gile bile try td..


dah agk dah mesti xelok macek tu buat kebaya aku
hmm gone la rupe peplum aku nanti..
pordon na me....


nages airmata kuning hijau aku Y_Y


dah la mahal..arghhh
oke enough2 ko yg gatal sangat nk tempah bagai kan dah..
padan muke kau eka....perhhhhh
meraung......! 



huhhh pelis try carik an hijabstyle yg sesuai yg fit kebaya 
Y_Y


till then 
assalamualaikum



senyum sokmo walaupun dalam hati terluka
(=


adios amigos



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...