tekan follow kalau suke ye

Sunday, November 10, 2013

TUNJUK LOBANG BONTOT SUMBAT......


Assalamualaikum w.b.t


Berabad lama dah xberupdate blog ni.. Naik uban dah aku tengok.. haha.. Sapa yang masih datang kesini terima kasih saya ucapkan..ahakz 


ok sekarang nak cerita pasal lubang bontot..haha bunyik lucah seyh waklu weyh update mende2 gini nak kene bantai ke..? 


ehekz rilek bro korang kan suke bende2 gini..puihh haha tadi masa dok google2 tetibe terjumpa la satu yang pelik iaitu Tunjuk Lubang Bontot lepas tu Sumbat..hahaha 


layan
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..












hah amek aku dah tolong besor kan lg hahaha mcm bongok je,..hahaha tu je nak share now nak BW plak..rindu nak bw..muahx 



adios 
:)



1 comment:

Nadya Bubble said...

Hahahahahaha kesian patung tu :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...