tekan follow kalau suke ye

Friday, April 25, 2014

PERTUKARAN HEADER.. YEAHHH


Assalamualaikum w.b.t


Selamat malam korang. Sihat dok? hehe. Sapu sawang sikit malam ni tukar ape yang patot dekat blog masam ni. Hahaha.

So kalau sape yang perasan tuh tuhhhh atas tuh dah tukar dah. Tukar header lah weyh. Buat header yang paling simple gila. Inspired dari maria elena. Erk ke tiru. Oklah tiru header die. ahakz. Kesah pulak kih3 angkuh riak nohhh. Tapi idok lah pulok aku niru peliks die ok jah. Nonono.

Aku amek pelik tu sebab ntah macam ohsem je name pelik ataupun dalam bahasa omputihnye weird. haa. Kau xrasa ke yang ohsem gile tajuk pelik tu. Rasa macam oh dunia lihatlah betapa peliknye aku. eh? 

No lah. Meh aku terang se2 ok jah. Ni kali kedua ke ketiga eh aku tukar nama blog. Macam tige tapi macam due ahakz. Ah biar lantak. Tapi macam dua. hahaha dah sudah.

Pelik : xtau kenapa aku dah in love dengan perkataan ni. ' Weird is a style' haaa gitew. Stail ah pelik nih.hahaha.

Cakap : sebab aku suke bercakap. Cakap je keje potpetpotpet. Tapi dalam blog ni mane boleh bercakap lainlah kau buat video potpet2 dalam tu boleh lah. So kirenye aku terjemahkan dalam ayat2 gramatis dan puitis. *muntohhhh*

Makan : aku suka makan dan aku suke tengok2 jenis makanan kek-kek kuih2 tapi malas buat mybe bolehlah aku share satu due resepi ke kans gitew. Tapi seboleh2nye ade lah satu due yang aku buat jugok. ahakz. Tapi kalau dah MALAS xde hape lah weyh.

Melancong : Angan2 mat jenin aku kalau aku ade duit aku nak melancong nak travel pegi sane pegi sini. So mana tau kot2 nanti dah cukup duit aku boleh gak share2 tempat2 yang aku pegi. Nampak x 'tempat2' macam kaya je nak pegi 'tempat2' tu kans. InsyaAllah kalau ada rezeki lebih umur panjang Allah permudahkan kan kan kannn. Sape tahu? 

Haaa cenggitu leww citew diew. erk sakai tulis gitew.haha. Akan ade satu masa nanti aku nak tukar link pulops. Tapi kalau tukar nanti uols xdapat update dah..kih3 

Oke ke idok. aish dah moh tido. Ngantuk dah ni hoiii



3 comments:

Kisah Si Dairy said...

simple je kan..

✿ pink velvet ✿ said...

simple n yg penting loading blog adalah sgt ringan, hehe~~

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...