tekan follow kalau suke ye

Tuesday, June 28, 2011

JOM JOIN GIVEAWAY GADIS DESA


Assalamualaikum..


Waa suda pagi..huhu..mat pagi kalian.. pg ny na wt entry psal Jom Join Giveaway Gadis Desa..hehe sound interesting rite.. okeyh sesape na join contest ny sila bace syarat2 di bawah ye..


Syarat-syarat penyertaan :
1.            Buat entri khas bertajuk : "Jom Join Giveaway Gadis Desa"
2.            Nak follow or tak terpulang, tapi pastikan anda sentiasa update dengan sebarang perubahan GA nanti kalau-kalau ada penambahan penaja hadiah.
3.            Letak banner GA ni dalam entri dan linkkan ke entri ni.
4.            Sila LIKE page penaja hadiah *wajib iaitu :
1.            Kraf Cinta
2.            Sweet Home Boutique
5.            Tag 2 orang rakan anda untuk join GA ni, pastikan mereka tahu.
6.            Dah siap tinggalkan URL entri anda kat ruangan komen ni.

Tarikh TUTUP GA ni ialah pada 31 Julai 2011 jam 11.59PM.



okeyh kowg ny na cite ekit actually ny 1st tym aku join pape contest dlm berblogging..hehe lw ad rezeki ad la..lw ta pn tape at least cube..huhu Tang adiah plak more to gegurl sb..? hehe shawl hanya d pki oleh  gurlz ya kalian p ad adiah misteri dri owner blog so dunt wory to boboy d lua ye more info di link ini ya hadiah2 nye ialah


tym to tags mbe

1 comment:

NURUL AINI NORAZMAN said...

dtg check entri,.gud luck,.=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...