tekan follow kalau suke ye

Monday, June 27, 2011

SAIA MAHUKAN FEEDBACK ANDA BOLEY??


Assalamualaikum w.b.t..


Na mtk feedback ekt bule?



1)      aku na tnye kowg la..lw tiap kali entry mg kne ad kate aluan a.k.a greeting ke ea..haha kompius..kang lw ta d mukadimah npk nau kurang sopan yela ibarat msok uma owg ta d etika cm men redah je tnpe bg salam da la ta bg salam kasot pn ta cabot..ish3 lw uma aku kne cm uh mg aku perambat gne penyapu lidi ya salu macek2 aku gne uh..wakaka gasak ah kowg sape soh sopan sgt an3..keh3


Aku tnye ny bkn ape sb da bese wt esei tym skola dlu ckg aku salu pesan kata aluan kata aluan..hahaha so cm terbawak2 plak lm blog ny..p aku ny kdg2 idea kering kontang kdg2 malas na type byk2 sal alu2an nihh!! P pd aku bg salam pn da cukop an3..heee pandangan kowg cne?? Aceceh cm rmi jerk ya na bg feedback kt ko ny eka..agaga bio le ta d feedback skali pn aku still na tlis.. ko kesa ape..wekkkk


2)     Ya ny aku bkn na mtk feedback p lbey pd jwpn pd soklan ya aku na tnye ny..adoiii ape mde ko melalut ny eka..ishhh eh feedback gn jwpn uh same ke ea3..agagaga:P haa pertanyaan la uh an..haha actually aku na wt entry sal ape aku letak title blog “buat aku tersenyum”..kn entry 1st aku uh dulu ad mention ya aku na wt entry sal uh an..p b4 aku cite lbey2 ape kate aku mtk jawapan dari kowg ne tw kot2 mengena..an3..hehek lw ad jawapan ya agk2 kene uh ley gak aku mention link dy kt blog aku nihh..! eleyyy blog pn bwu d bpe kerat follower da berangan na wt sebegitu rupe pirahhhh..


Ehhh hello aku bukan na wt contest ke ape ke okeyh..juz saja suke2 wt cenggini na gak tgk ad sambutan ke tidak..iyalaaa saia an buda bwu blaja ne le chalen blog kowg ya da mantop meletop kebabom uhhhh an3..haaaaaaaa tw da.. p ta sala an aku na cube..an3 hahaha


Okeyh kowg sile jawab pertanyaan saia ya..J

agak2 kowg la an kenapa title blog aku buat aku tersenyum J????

kowg ta ya beria2 berfikir keyh..juz take dis question cm mam coki2 je ye..hehe

tujuan : hanya untok suke2 jgn salah fhm ye.. (-_~)


last not least


senyum selalu
J


Adios amigos

5 comments:

ika said...

folow cni..

NURUL AINI NORAZMAN said...

terpulang kat blogger tu sndri,. itu kdg2 mlmbangkan identiti msing,.
klu aini ckup skadar salam,hai,. then tros straight to the point,. readers mmg xsuke nk baca entri pepanjang ni,.hehehee

hepi blogging,.=)

acu eka said...

ika_hehe thx follow blog saia ya ta sebape ny
:)

aini_hehe okeyh
thx for the feedbacks
really apprcte dat..
maceh :)

tun m.aidil said...

follow me http://jomfriend.co.cc/
blog u sgt cantik,, penyudunan bahasa yang baik..

acu eka said...

@tun m.aidil : orite
ta d la cntek ane pn wk..
bese2 je
still learning :)
thx ye
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...