tekan follow kalau suke ye

Monday, September 12, 2011

KENAPA MESTI ADA PERASAAN JELES :((


Assalamualaikum w.b.t ..
Salam syawal yang ke 14..erk betol ke tak ny?? kire betol la uh ..haha

Letak pix mak ayah aku dulu argh .. hehe

Maap la ye entry tok raye terlewat sikit ..hehe uh sume gara2 nates yang dok usha soh aku jadik malas ny..aishhh ta buley jadi .. nanti la wt entry raye ye ..


Even u ols kate da basi sekali pon aku still nak wt entry uh .. bila?? Tungggu mud but for sure masih dalam bulan syawal la ye.. so stay tuned k guys ..
J


Okeyh malam ny aku sgt2 la jelez tambah ada sikit la kebengkekan kt ati aku ny ..


:
:
:


Tak tau la sebab ape aku jadi macam ny .. mybe tak buley tgk orang lebey ekit dari aku kot ..huaa haha .. tapi tengok keadaan gak doe .. aku bukan la na jeles tak bertempat .. hmm

:
:
:


Yang paling aku jelez is when aku tgk girls shoot .. arghh .. orang yang paling dekat plak uh dengan aku .. perhh sungguh sadis di hati yop .. bile aku tengok ya ALLAH aku ase something perasaan ya aku ta penah ase .. kowg penah ta ase cm ape yang aku ase .. penah la penah la (dengan muke ya menaruh harapan) kui3

:
:
:


Hope ade la orang yang penah ase .. haha ta d la aku ss dok wt enrty ny .. ngee aku tak tau kenapa mesti ada perasaan jelez yang meluap2 kt lm hati aku ny .. sepatot nye aku kne bg support rite .. p laen plak yang jadi .. hm aku tak nak dapat phd yang tak sepatot nye .. sobs3
L

:
:
:


So cara yang terbaek juz forget about it n focus on my study .. n kene salu muhasabh diri dengan cakap begini ye “ arghh tape2 ini la rezeki kau,, insyaALLAH kalau ada rezeki aku tak ke mana “ n the other way is jgn tgk lgsg po5 sesape ya ade shooting yang shun2 uh .. haha terapi ya paling bagos ..

:
:
:


Dengan itu ko tak kan jelez g .. erkk ye ke ea .. p salu nye cm uh .. haha tak caya anda try wt ye ..

:
:
:


Huhhh lege gile pas melalak kat sini .. maap ye kalian luahan hati kejap .. orite any suggestion tok hilang kan perasaan jelez tahap gaban ny ..

:
:
:


Haa sebelum lupe nak tanye korang suem .. honestly korang paham tak ape ya aku cube sampai kan dalam entry2 aku ny?? sebab aku terima aduan perh aduan beb aduan aka kritikan .. tapi takpe dari kritikan uh jgak la aku boley memperbaiki ape yang patot .. betol tak .? so camne?? Korang paham tak??
:
:
:


 Da pape pon kite kene selalu senyum no matter what ..
J


Adios amigos


10 comments:

Aku Penghibur said...

jeles itu kena bertempat ..x akan di tandas ayam pon mahu jeles ..contoh heheh *** pening bawak gajah nie berat sgt

Si Manis Butterfly said...

jeles tu tandanye sayang.....
tanpa jeles macam xsempurna hidup ini...:)

Hizami Rahim said...

haha. kalau jeles pastu majukan diri sendiri itu okay. tapi kalau jeles pastu jatuhkan orang lain, memang nak kena penampar. haha.

si para para said...

jeles itu perlu
:)

cik eka said...

aku penghibur : erk lw kt toilet pn na jelez uh da thp kronik da uh
ese ta smpi g ke thp uh..
hek3
:P

si manis : hehe mg la p kdg2 jelez nye ta kne tmpt
huhu

hizami rahim : huhuhu
lw da smpi na down kn owg uh bkn jelez da nme nye
uh da jd hasad dengki..
hehe

si para2 : perlu n kne tgk tmpt kn
:)

eezance said...

salam singgah tengahari tuan blog... :) perasaan jealous hanya akan menyakitkan hati kita sendiri.. harga diri dan enjoy kehidupan yg sgt berharga ni.. take care~

nureenina said...

jealousy is need in our life~ :)

tapi xmo la jeles sgt2~ setiap orangada kelebihan n kekurangan an? enjoy our life :)

Pendamba Mawar said...

jeles tu mmg da lumrah...jgan persoalkan.:))

entri baru
http://pendambamawar.blogspot.com/2011/09/aset-mu-miliku.html

Prasetyo said...

Nice blog posting, i'm very interesting to stop to your blog site. Dont forget to visit my blog here and here

cik eka said...

eezance : haha btol uh..
thx ya :)

nureenina : dtg tanpe di duge awk
btw thx ye :)

pendamba mawar : hehe thx :)

prasetyo : thx ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...