tekan follow kalau suke ye

Monday, June 18, 2012

PERH RETIS TERHANGIT FOLLOW WA BEB..!

Assalamualaikum w.b.t


weyhh uols mari sini mari sini *ala2 mak nyah dok jaja cita keliling kampung
haaa ny nok nak habaq mai kat hangpa suma..
perh kepoh gile keh4..
ade aku kesah
 
 
ni korang harus tahu ape yang aku nk bagitahu ni weyh..
naye sape xamek tahu..kui3..
 ade sorang blogger femes tu follow aku la weyh siap komen lagi..
 
 
perh ini yang buat wa rasa nak nages tahap hingus hijo leleh ni..muahaha
gua xsangka yang dia datang jenguk gua punye blog picisan ni..=.= (tacing jap)
dah follow siap komen lagi..hahahahaha (ketawa bangga):p
 
 
hangpa tau dak sapa yang dok cek kabo ni.haha
tak pa cek tau hangpa suma mesti xtau punya..
 
 
 
 
haa da tau dak..?
weyh UJANG weyh yang follow gua..
perh xku sangka xku duga dia datang menari2 di blog wa..
ini yang gua nak riak takbur bongkak dengan hangpa suma nih..ekeke
boley.? boley dok aku nak lempang hang eka over tauuuu..!
hahahahahaah dengki letew
c:)
 
 
perh terima kasih banyak la abg ujang sudi datang follow n kumen rumen dlm blog teman ni..hahahaha
maceh2 lain kali dtang lagi ye3..
 
 
nak mintok follower 2k buley..?koh3 
ala ujang an ensem bak kate kak YANA..heuheuheu
 
 
anda kalau xcaya tengok sendri dekat kotak follwer tu..
maap le pc akok teman ny xley print screen meluatttt..hahaha


owh ye actually aku nak update pasal event photoshoot yang aku join tadi tapi dah nampak ujang follow xjadi a..
kansul2 = cancel
OH MY ENGLISH
hahaha


tapi nak tempek gambar photoshoot siang semalam..ngee
sekeping sudoh kang muntah darah kang..muahaha
 


 
kucing2 i malu la..
1st time join photoshoot..hoho
 
 
adios amigos

4 comments:

Ujang9897 said...

hehe..ada2 je dia ni..

gua bukan retis la..g lap hingus leleh tu..=)

gigiAriEma said...

wahh hepy benor ye. :)

cantik gmbr.

cik eka said...

ujang : hoho maceh singah..ngee

cik eka said...

gigiariema : hehe tq yunk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...