tekan follow kalau suke ye

Sunday, December 30, 2012

PHOTOSHOOT PENUTUP TIRAI 2012


assalamualaikum..


sedar xsedar dah nak habis tahun 2012 kan. Dalam taun ni dah macam2 bende yang aku kene, aku tahu, aku belajar. Macam xpercaya habis dah taun ni an an an. Angguk2 geleng2 tunduk2 *panggggg dekat kepala kau (mendapat sejibik dengan haku)hahaha.


Entry aku ni sebenarnye nak cite pasal photoshoot yang baru aku pegi haritu hahh. Over kau senah itu pun nak cite.wakaka suka suki kuku kaki koi la. :p


moh la tgk gambor dulu walaupon *tangan ke bahu mata keatas.. erkk nampak sangat kau fake. pangggg xd kena mengena la bingai. Tau dak bingai tu apa dia..? Apa dia xtau.ish3 kasihan beta melihat rakyat jelata beta xtahu makna perkataan BINGAI. Yang sebenar2 nya makna bingai itu adalah aishhh ............ *tolong isikan tempat kosong ini.. terima kasih :p



panggggggggg sekali lagi xde motif la ko peah. LEMPANG mau ka..?erkk xmau2 ampun2 
=_= 


Ingat tak aku ade cite pasal photoshoot dalam entry pasal ujang follow blog haku..? Pasti anda tidak ingatkan entry perasan habis retis follow blog aku tu..hahahaha sakai itu pun mau cerita ka bro.. Macam selalu suka suki kuku kaki koi la.. :p



Dari tadi dok melalut. Hang melalut apa eka..? ka hang nak mintak penampaq dengan cek nih..?



xmelalut dah la..ishhh 
actually aku pergi shoot ni sesaje je nak lepas gian lepas shoot yang pertama n kedua..hee nampak xbetapa aku ni seorang yang sangat malas nak update.. :p 



so hari sabtu 29.12.12 aku pergi lah ke kuala lipis dengan member aku 2 orang. Pada asal nye xplan pun nak berphotoshoot dgn set2 lipis yang lain. Sebab aku just deal dengan k.ina sorang photog dari lipis.



kecik molek comey je orang nye weyh.. tengok dekat facebook nampok la gedang sikit.. GEDANG tu besor.. Ada paham ka macha..heheh last2 bila aku dah parking je dekat residen cafe lipis tu nampak pulak photog lain dari lipis..



dan terus jemmmm..grrr ape yang jem..? kepala hutak aku la cek.. dalam mind set haku semalam ah sudah kenape ade budak azmi ni kat sini.. jangan cakap die nak shoot sekali dengan kak ina memang masak lah aku..



hai maklum lah depa powerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. =_=
lagi pun diorang selalu shoot talent2 hak yang cun2 jah.. aku..? huhhh... -_- itu yang bertambah2 la keseganan..grrr 



ape lagi haku ni edisi keras bedegang wey macam konkrit..keh3 :p last2 sembang punye sembang betul le ape yang aku agok.. ketaq lutuq habaq hang.. dah la ramai pulak tu..aiseh men gua malu la brader yang amek gambar gua.. 


GUA MALU GUA MALU *=_=* 
larik sorok muke bawah ADISA...grrr



tapi kesimpulan yang aku dapat xkenal maka xcinta.. 
Yer dok..?heheh



hangpa xrasa panjang ka aku punya post nih.. hangpa nih mesti skip2 ja kan..ish 
moh la kite negok gambor koi hok xseberape terh.. keluar doh bahasa pahang koi..haha




yang shoot untuk theme black n white ni meh click kt bawah ni meh

aku deal dengan kak ina ni lah..comel habaq hang..comel gile kot..
tengok gigi die pun alahai cumel nye memang xsangka ore hok comey nih dah jadi mok ore.. huhu =)




hok nih pun cun der..
aku cakap dari segi editing ea bukan ore hok dok dale gambo tu..
cepuk kang




sumpah aku suke dengan hok nih..
lai2 singgah ke fb abam kanda jebat :)



apa pun ni lah pengalaman yang paling aku xboleh lupe untuk penutup tahun 2012..
kalau aku rajin aku cite le photoshoot hok dah basi dulu tu yerh..haha
kalau.....



*sempena tahun baru ni kan aku rasa nak operate blog ah..grrrr huduh doh negok.. berat nanang mung..hohho



till then


senyum sokmo
C=


adios amigos


7 comments:

Mysara Ab Rahman said...

follow here..:)
sdar xsedar dh nk masuk thun baru kn

gadis oren said...

happy new year ! hehe

SyamimiNazifa said...

cantik ! :D

Nadya Bubble said...

Datang Selangor bolehlah jadi model kita, shoot jom :D

Sementara masa masih ada ! TOPUP RM100 UNTUK ANDA !
http://nadyabubble.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

Joe_Hans said...

cer banyakkan senyum... garang mukanyer... ngeeeee... Happy 2013

Mohamad Amzar Beskod said...

singgah2 sini, alik2 jumpa pulak hasil photoshot dulu :D
jangan malu2, bkn smua photog hebat.. mcm saya ni ha :) hadirkan diri lg ye..

Anis Athia said...

wah2, bestnye phootshoot! ada masa jom photoshoot sama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...