tekan follow kalau suke ye

Wednesday, October 5, 2011

KALAU TAK NAK BAGI AKU LAH BODOH..!

Assalamualaikum w.b.t


malam ny aku nak mencaruts.. so sape ya ta suke sila blah tak payah nak baca okeyh..! amaran keras dari penaja..ekeke :p


korang sume mesti dah tau kan cite pasal budak 19 tahun yang sangat2 kejam sanggop campak anak dari tingkat 2 dekat Gombak baru2 ny kan.. perhh berdesing bai tinge aku dengar.. lahabau nyer budak.. haaa bab2 anak ny memang aku emo tahap gaban..


ko bayangkan lah dah buat anak luar nikah uh satu hal dah beranak bagai na tercabot urat leher dah macam nak mati bleyh pulak die die campak je anak die uh dari atas.. memang tak de hati perot betol lah..


weyh kalo ko tak nak anak uh tak payah lah sampai nak campak2 beby uh bahlol..! at least kalo dah tak nak sangat ko letak lah dekat masjid ke tempat perlindungan bayi yang gov da sediakan bongokkk..!


haa kan ade tempat tok perlindungan beby ny,.tak paham betol akuh!!



tak pon ko bagi je anak ko uh dekat aku.. dah ngidam nak ade beby ny.. dari ko ALLAH da anugerah kan anak ko campak2 je lebey baek bagi dekat sesape yang nak anak..


skunk ny aku tengok orang yang dah lame kawen nak anak tak dapat2 tapi engkorang yang wat anak luar nikah ny cepat je lekat ea.. pelik sunggoh aku.. hormone korang ny subor sangat ea.? hmm tolong lah korang yang ade niat nak gugor kan beby yang korang bawak skrg ny ke ape ke tolong la pk 2kali sebelom korang buat something yang tak sepatot nye korang buat..


adoyaiii tension2.. 



ny la beby yang di campak dari tingkat dua uh.. sian nyer L


ny lagi kejam..


see buang merate je kan macam sampah pulak aku tengok.. kesian sampai dah bersemut2..hmm


anak yang bakal memimpin Negara kelak..!


im so sorry kalau ade perkataan2 yang tak sepatot nyer keluo tetibe keluo malam ny.. sakit ati kot dengar cite2 camni.. korang tak de pape feeling ke dengar2 cite gny.. adehhh..


last but not least, janganlah berfikiran sempit okeyh.. macam gugor,, campak,, buang beby seolah2 uh lah the last way tok korang selamat.. ingat.! Kalo korang selamat dekat dunia ny tak semesti nya korang akan selamat sampai bila2 akhirat still ade bebz..!


dekat sane nanti dah tak de sape yang boleyh tolong korang lagi dah.. so kalau korang da terlanjor dah sarat sangat jangan lah pk jalan ny jalan yang termudah tok korang ukeyh..


kesian dekat beby uh tak tau pape pn.. yang buat dosa uh korang bukan anak korang..!


okeyh lah chow dulu


entry ny aku tak nak wat emo senyum g dah.. mud larik.. kene kejo blek mud uh ntah ke mane da larik nye..huhu


adios amigos


4 comments:

ila forever said...

kadang2 kita kene fikr knpee dia baling ke ape kan..kdng2 lelaki dah hasut,lelaki nie manis di bibir..klau prmpn bgi x jdi jgk..kesian kan!!KITA YANG TAK KENE NIE KENA LAH INGAT OKEY :)

cik eka said...

ila forever : uh la laki ny pn satu hal..
tapi kalo da sarat uh seelok nye jgn la buat cm uh
kesian beby uh
hmm

Anum said...

beringat selalu

EG said...

adoi, tak faham betul. tak tau pihak mana yang nak disalahkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...