tekan follow kalau suke ye

Friday, May 18, 2012

PULAK DAH..MANA SATU NIH


assalamualaikum w.b.t


korang ingat tak entry aku yang pasal solidariti-buat-palestin 
tak ingat.. ha da pegi klik link tu


kan hari tu kita d war2 kan pasal penukaran dp untuk membantu saudara seislam kita di palestin..ingat tak..?
tak ingat gak g le bace balik entry tuh..


tadi sedang berfacebookin terjumpa pulak ini
oke aku tolong print screen la tok hangpa hak maleh nau nak klik uh kan






pulak dah..mana satu nih
kan kompius


tapi kite xtau kesahihan cite ni kan 
so pada aku xsalah kita nak buat dp gambar hak cekelet2 ny
semua nyer atas niat kita kan


niat aku tok letak dp tu utk saudara2 aku di sana
lagi pn bak kate mat luthfi KECELARUAN MAKLUMAT
hahahahaha


kadang2 internat 
*weyh macam mane eja internat <--- macam ni ke..?
haa kan kecelaruan melande fikiran ku
kompius2 ase betol dah tu
ngeh3


oke berbalik pade kadang2 internat (<---betol ke x nih.??) ahhh gasak bedal saja hahaha
ni bukan boley pecaya 100% pun
kadang2 bende baik boley jadi buruk
bende buruk bertambah2 lah buruk


so natijah nye ambil yang jernih buang hak kotor hampagas bedebu besawang sume uh dalam lubang jamban
kikikikikiki
*pengotor
:p


adios amigos

3 comments:

Si Matatajam said...

Mcm2 hal la hai.... Jln2 n follow2...

cik eka said...

si matatajam : haa betol uh betol
maceh :)

cahaya mata said...

yup2 kite pon da confused..btw psal gmbr ni la ade mber smpai brgado..aigoo..ntah pape je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...