tekan follow kalau suke ye

Tuesday, May 15, 2012

SOLIDARITI BUAT PALESTIN


Assalamualaikum w.b.t
tetibe nak update blog
waktu magrib plak tu
ades


nak update sat ja ye
sementara semangat berkobar2 setelah berkurun berabad lame tak update blog
hohohohoho


aku cuma nak mintak tolong kalian
esp for muslim ISLAM
tolong baca dan kemudian tukar lah DP facebook anda
sesungguh nye ia amat membantu


Minta TOLONG semua sahabat Menukar gambar profil anda 
Tahanan Palestin yang berada di Mogok Lapar memerlukan Bantuan anda, 
Sila Kongsi Status ini dengan kawan anda untuk menyebarkan KESEDARAN tentang Mogok lapar yang terbesar dalam sejarah .. 

Bilal Thiab ... 76 hari 
Thaer Halahleh ... 76 hari 
Hassan Safadi ... 70 hari 
Omar Abu Shallal ... 68 hari 
Mohammedd Al-Taj ... 60 hari 
Mahmoud Sarsak ... 54 hari 
Faris Al-Natur ... 47 hari 
Jafar Ezz Al-Din ... 53 hari 
Abdallah Al-Barghouthi 32 hari 

lebih daripada 2000 Banduan .... 27 hari 

Berkongsi dan jangan biarkan Media Barat mengebumikan kes mereka, 
semua mereka meminta HAK ASASI mereka sebagai tawanan perang, 
hak Lawatan, Hak pendidikan dan hak-hak lain yang diisytiharkan oleh undang-undang antarabangsa. 

*mereka terseksa setiap saat, dan boleh mati bila-bila masa sahaja, 
ada yang telah turun 30 kg, bleeding di beberapa bahagian di tubuh, 
dan gigi pun luruh,,, 

sama-sama kita banyakkan taubat & berdoa untuk ikhwah kita di sana,
tolong sebarkan ke semua group yg ada, ini antara usaha kecil yg boleh kita buat , Perang Media ! 


oke dah baca kan
so aku mintak sangat2 sasape yang tak tahu lagi pasal mende ny boley la ke link ini


kat situ banyak gambar2 po5 pix untuk semua gen
pilih je mane yang berkenan


cara nak buat 
korang save gambar right click la itu pun aku nak kene gtau ke
or korang tekan jelah butang download kt fb terh


dah lepas tu korang post macam biase dekat fb korang n buat la dp
so easy
jom lah buat tok saudara seislam kita di PALESTIN ye..


adios amigos

6 comments:

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum.....

Saya dah tukar gambar profile facebook saya kepada yang sepatutnya...

Bukan sahaja di facebook, malah di blog dan di mana jua laman web sosial yang kita punya akaun padanya....

:-)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

thankz sebab saling ingat mengngati :)

zOeY zAu YaH said...

sokongan dari malaysia ;)

cik eka said...

ahmad zaki : wslm sy pn dah tuka
:)

cik eka said...

Taufiq Arifin a.k.a. Top : huhu
sesame xpe la utk sedara kita jgk kan
:)

cik eka said...

zoey zau yah : huhu betol uh betol
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...