tekan follow kalau suke ye

Saturday, November 10, 2012

MOTIF APA KAU DOK MENCARUT NIH..!


assalamualaikum w.b.t


tangan aku rasa sangat krem krem dan krem..
dalam erti kata lain kekejangan..
semuanya sebab aku dah lama xmenaip kat ruangan ni..


banyak dah perubahan dalam dunia blogging ni..
dulu nak tengok komen pun senang je la ni punye lah payoh..
adududuiii sukar sekali cek..


oke tuan2 puan2 jangan jadi macam saya ya..
ada blog tapi xupdate dah berkurun..
kasihan sama blog saya ni..
saya xbagi pun nafkah kat die asyik bagi nafkah kat fb ja..
hahahaha


bila aku bukak je blog aku ni mesti aku tengok jumlah yang same jugak follower aku..
hahahaha dah sah2 la sebab jarang update sory aku buzy (sangat)..
maklum dulu study sekarang study sambil bekerja..
sila rujuk DISINI


memang penat tahap tepu habaq hang
aku xsabaq nak balik pahang
tapi pas je habis praktikal terus kene gerak ke melaka
dah kene daftar..


gila xgila 8hb dec 2012 habis praktikal 11bh dec 2012 kena bergegaas ke melaka..
oii macek gua jauh macek
langkawi beb LANGKAWI
bukan nye dekat melaka jugak
aiseh memang aku hangen2..


dah lah dah plan macam untuk cuti nanti last2 haram xd cuti..caittt
mane la dan nak jumpe mak mertua aku nanti..huaa 
sangat2 lah sedih 
:'(


aku rasa macam xde motif ja aku dok merepek kat sini..
macam bangang pun ada aku tangok..muahaha
hello aku cakap dekat diri sendiri larh..
hahahahaha




ini rupa sebelum hadap report


dan ini rupa selepas berjaya mambuat 2 3 muka surat..
grrrrr aku mengantuk


lokasi : baron bay bistro..
time : lepas pergi kenduri orang kawen


muka dah sememeh i need to go
till then..
wait for my next entry
kalau adalah kan..hehehe


ops lupa biar lah apa orang nak buat pada kita asal kan kita xmacam orang tu..(",)
senyap xbererti kita kalah cuma tunggu masa nak sepak mulut puaka macam kau ja..hahahaha boleyh :P


adios amigos

c:)



1 comment:

CikMai said...

lawanya fesyen pashmina mcm tu.mai tak pandai buat .huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...