tekan follow kalau suke ye

Monday, February 6, 2012

AKU BUAT GA LA..HOHO


assalamualaikum w.b.t


salam maulidur rasul readers ku
ehekz
tak terlambat lagi kan 


back of the title
aku buat ga
natang ape ga uh haaaa


ntah aku pun tak tahu ape mende ga uh
geng ayam kot
wahaha
*tak lawak pun
pelempang mauk
:P


actually bukan aku yang buat ga atau pun give away ni
aku bagi sponser je
kate lain nye 
aku penaja hadiah la
hohoho


nak tahu ape yang aku seponser
jengjengjeng


bunyik macam gempak je kan2
tunggu lah tuan punyer contest bagi tahu ape yang aku seponser
ea ea ea


ko dah kenape cik eka oi 
nak pelempang buat kali kedua ke hape


wooo jangan lempang2 lorh
abis pp i yang gebu ni uols
tahu la jelez
muahaha
:p


hadiah yang boleh aku seponser tak de lah besor mana
kecik je kot
sampai kan kau orang yang menang ni nanti tak kan nampak hadiah tu
heheh


so pandai2 a pikir sendirik
nah nah nah
:p


kalo sesape nak join ga ni meh ramai2 klik dekat bawah ye


LAI2 JOIN GIVE AWAY HADIAH SANGAT MANYAK WOO SAPA TARAK JOIN ITU GIVE AWAY HAA SANGAT LA LUGI..HOHO


hadiah aku tengok ramai yang seponser
perhh
memang lumayan a sape yang join ga ni kan


kalau aku pun nak join
siap tanya tuan punye contest lagi kalau aku as a sponser nak join boley ke tak
and guest what
aku pun boleh join la weyh


tapi cume aku malas je nak join 
sebab kang kalau aku join memang hadiah2 tu aku sorang je yang bolot
almaklom aku kan peng"auta" terhebat
wakaka
:p


tak pe la aku bagi can la kat kau orang menang
kang nages kang susah
kui3
*hoiii ko ingat aku macam ko ke sikit2 leleh sikit2 leleh
hahaha


ehh kalau aku leleh itu wajib a
aku kan perempuan yang hati nye mudah tersentuh
hahahaha


kau cakap macam tu pun aku dah nak nages
huaaa
T_T
tapi itu over la kan
kahkahkah


p:s nages itu wajib
muahaha
:p


so ape tunggu lagi korang jom join give away dak atirah hayati ni
muda belia uols
baru 13 tau
kelas kau dah ade ga


kau.???ado.??
erk tunjuk dekat batang idong sendirik
means idong aku la
hohoho


aku yang tue ops remaja ok
baru 20 ye
aku yang dah 20 ni pun tak reti nak buat ga2 ni tau


aku rase reti kot
just tak de keberanian je nak buat
takot la
huhu


last but not least
jom jom jom kita heboh2
ada give away
ohhh
:p

adios amigos


8 comments:

pulsowanie said...

apakah yang di sponser?cincin habib kah?

panduan jerawat ada di sini!
http://pulsowanie.blogspot.com

cik ayuni said...

cik eka sponsor ape nih?

hawiz said...

wah..sponsor pe tu?..ermmm....bju3?..hehe

cik eka said...

pulsowanie : hehe
ade lah
:)
sopenser mde kecik je
tak mampu yang besar2

cik eka said...

cik ayuni : hehe
rahsia
:)

cik eka said...

hawiz : tetttt
tekaan tu salah
hehe

Lia Irdelia said...

waaa..
mcm best je ni.. :)

cik eka said...

lia : huhu
bez2
jom join klik kt link ye
^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...