tekan follow kalau suke ye

Wednesday, February 22, 2012

EII TAK TAHU LAH


assalamualaikum w.b.t


aku tak tahu lah 
adoiiiiii


aku tak tahu nak tulis ape ni
aku tak tahu nak type ape
erk same erti


aku tak tahu nak buat entry pasal ape
aku tak tahu nak letak gambo sape
aku tak tahu nak cerite pasal ape


aku tak tahu nak layan lagu ape
aku tak tahu nak buat ape cuti2 ni
aku tak tahu nak buat header yang cun2
puas dah memikio


aku tak tahu kenapa aku jadi malas semalas nye sekarang ni
aku tak tahu nak ngadu kat sape
*tempat ngadu dah hilang buat seketika
T_T


aku tak tahu nak edit gambar kasik cun mabeles
aku tak tahu nak berbual dengan sape
aku tak tahu nak kawan dengan sape


aku tak tahu kenapa nak upload video kat blog lembap macam nak mintak penampo kuase kude
aku tak tahu samade broadband aku yang sengal


aku tak tahu kenapa membership nuffnang aku jadi ordinary (non-exclusive)
aku tak tahu bila aku nak jadi kaya dengan sekelip mata
*kalau dah kaya semua bende aku boleh beli


aku tak tahu bile aku akan dapat nikon idaman
aku tak tahu bile dapat peluang berphotoshoot
aku tak tahu bile badan aku nak kempis daripada lemak2 tepu


aku tak tahu bile aku nak kawen
aku tak tahu bile aku ade anak
aku tak tahu bile aku ade laki
aku tak tahu waktu nafas terakhir aku


aku tak tahu macam mane nak jadi seorang yang tabah
aku tak tahu macam mana nak lepas kan orang yang aku sayang [bukan bf ext]
aku tak tahu nak hilang kan marah aku pada orang yang buat aku benci to someone that i luv someone i care
T_T


aku tak tahu nak macam mana nak jadi bijak pandai
aku tak tahu nak text speech untuk soft skill aku
aku tak tahu kenapa aku asyik jumpa jalan buntu





aku tak tahu kenapa tudung aku senget macam tuh
huhhh



aku tak tahu kenapa dengan butang share kat blog aku nih
aku tak tahu kenapa dah tak macam biasa
*adoii parah kena spam dengan google kang
ishhh



aku tak tahu kenape aku jadi macam ni
aku tak tahu
arghh


adios amigos


4 comments:

Anum said...

hehehe x pe asalkan update

EZAD AMIR said...

xtaw nak ckp ape dh...
(=.=")
keh3

cik eka said...

anum : hehe tapi update pun cincai je awak
huhu

cik eka said...

ezad : kan
memang tak tahu la
adoiii
hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...