tekan follow kalau suke ye

Friday, February 24, 2012

PERBUALAN KLASIK DULU & OTAI SEKARANG


assalamualaikum w.b.t


sedang aku berpesbuking 
tiba2 aku tertengok adek membe aku punye po5


dulu aku tengok alaaaaaaahai
kecik cenonet je
sekarang dah besa lawa dah pun oiii
hoho


tengah skodeng2 dia punye picture 
bace komen2 dy
mak aiii 
ini lah yang di kata kan perbualan budak2
kehkehkeh




hehe ni kire dah up to date la weyh
aku dulu form 2 kot baru beraku kau ni
uh pun sebab turun kelas
oh kelas kau jah
ahaha
*kegagalan satu permulaan wink3


macam ni la bile dah berkawan dengan budak2 nakal 
*nakal bukan jahat oke
dulu tak pandai nak cakap aku ko ni
sekarang sudah pandai der


dulu bahase flow je
sopan lagi santun uols
hahaha


DULU :awak jom teman saya pergi tandas
SEKARANG : weyh aku nak berak a teman aku g toilet jap weyh
hahahaha


nampak perbezaan yang ketare der
dulu klasik sangat gaye budak2 bercakap
nak marah pun alahai ape la sangat setakat saya awak ni
hahaha


macam aku dulu a ape aku2 ni
ishh saya tak biase la beraku2 ni
nampak kasar gile
eii tak suke tak suke..grrr


hahh engkau sekali dah melaram dengan kata ganti diri kedua uh lekat sampai sekarang
and sekarang pemikiran aku yang dulu tu dah jadi terbalik
erkk paham ke tidak ni
paham2 sendrik la weh
haha


sekarang bile aku tengok orang cakap saya awak rase geli geleman pulak
aku nak balas balik pun agak tercengang jugak la
yele kang kalau aku cakap saya awak kang cakap aku hipokritttttt pulak
kang aku balas aku ko mula la tacing
waduh susah kalau kawan dengan orang yang mudah tacing ni
hohoho



motif aku tunjuk gambar tu sebab aku tak sangke yang dia nak tanye psal perikse akhir
hehehehe
macam pelik je aku tengok
ngee


tibe2 teringat pulak zaman2 sekolah rendah dulu
kalau nak tahu kawan kita bohong ke tak senang je care nye
macam ni 


Aku: awak ni ye2 je!
Kawan: betul la awak buat ape saya tipu awak..
Aku: Ahh! awak bukan boleh percaya sangat..
*tibe2 tarik tangan membe tu
alif lam lam ha, kalau tipu dosa besar!

aku biase buat dulu
kikiki
nak2 dekat orang yang kaki kencing ni
hahahaha


*erk larik topik sekejap takpo aih
kui3


ape yang aku ingat lagi
yang paling aku rase tak patut n rase macam selenger je
bile ade satu geng ni tak nak kawan dengan geng yang lagi satu 
erk pendek kata geng A xnak kawan geng B


dorang satu group mesti akan buat perjanjian
perjanjian yang aku rase sangat mustahil untuk di tunai kan


perjanjian nye kalau salah sorang group si A baik balik dengan budak group si B 
budak tu kenaaaaaaa
jeng3


hahaha
kena bayar duit dekat members yang lain dlm group A td
bayar duit pun bukan duit jutaria ke monopoli ke hape ke
bayar pakai ringgit malaysia doe
kau ado
hahaha


bukan sikit2 tau kena bayar nye tu
bukan seringgit dua tapiii
pakat riban der
adoiii


mase aku ade kat sebelah dorang tuh asyik dok geleng2 kepale dah
bayang kan lah budak2 punye mentality
perhh nak duit riban je
ahaha


nasib baik aku berpikiran matang 
dalam hati kate
ingat bapak kau cop duit boley bayar riban2 ni
sesungguh nye zaman ni agak bengonk
kuikuikui


bila terkenang zaman muda mudi
*ops zaman kanak2 ribena 
comel je rase weeee
macam2 ada

ade kelakar, sedih, seram sejuk macam2 g a
tapi selalu nye yang kelakar je banyak
hahaha




aku same macam adek ni
dulu tadika sampai darjah 1 tak pakai tudung
free hair der
hahaha


adios amigos


5 comments:

Cytah Lovicry said...

memang betul pun.. zaman banyak berubah..

.........cP~ said...

Saya pualk terbalik. dul boleh cakap aku kau, sekarang dah jadi saya awak. Eik? Saya dah jadi gadis ayu kah? Wahaha.

muiz aL said...

Awak jom teman saya makan malam.. Romantik tak? Hihi

http://notadijari.blogspot.com/

cik eka said...

cytah : betol3
zaman kite dulu lain skrg lain
huhu

cik eka said...

cp : jeng3
wahh kire ok la tu dari ganas bertukar ayu
waahhh
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...