tekan follow kalau suke ye

Wednesday, February 29, 2012

100


assalamualaikum w.b.t



wee~
dah seratus la uols
heheh


ce teke ape yang dah 100 nye ni
sape teke betol aku bagi keta ferrari wane kelabu taik anjing sejibik
free of charge
wakaka


cepat2 teka
hohoho
:p


actually nak kepoh sikit ni
entry2 aku dah genap ke angke satu kosong kosong 100
heheh


macam tak sangke je entry dalam blog aku ni dah mencecah 100
caya la pada diri sendiri
wakakaka
*gelak ala2 bangga
:p


even kadar purate komen aku 
"macam mati tak nak idop tersipu2"
*erkk aku rase dah betol dah ni
keh3


aku still nak membebel dalam blog kesayangan aku ni
even korang tak suke
ade.?ade.????
ade aku kesah
muahahah


sepatut nye entry ni entry pendek je
tapiii kan
aku tak biase nak type sikit2 la der


lagi pun aku memang suke nak buat mata korang jadi julings
kahkahkah
siot je kan
:p


harapan aku pada blog ni
semuga dah tak kena HACK lagik
mencik,,mencik,,mencikkk
eiiiii


and lagi aku harap korang tak jemu la datang blog aku yang plain je nihhh
kehkehkeh
lagi aku harap aku jadi rajin la lepas ni nak update blog selalu
yeyeyeyeye.?
doa kan la saya supaya jadik rajin
-_-


*siap ade harapan lagi uols
kau ado
hahahaha


ok lah aku dah nak tido
pening pale buat assignment halal
besok nak present


adoiiiiii
sesungguh nye assignment grouping yang bukan selalu dengan kite sangat mencemuih kan aku


aishhh
sudah2 senyum2
baru je skrup muke dah licin tau
hahahahah!


korang ade pape nak komen pasal blog aku tak 
pasal penulisan ke
ape ke


tolong la bagi pendapat kau tu der
ape gune simpan lam hati kang sakit hati kang
hahahaha


sebelum angkat kaki nak tempek muke dulu
hoho

pix of the day
hahahaha
28/02/12
:p


baju ni membuat kan aku nampak gemuk
sebab baju ni diperbuat daripada serat NENAS
*diulang serat nenas


bukan kapas 
motif saje nak mention
sebab ade orang cakap aku gemok
even its true tapi aku still nak salah kan baju ni
wakakaka
:p


adios amigos

3 comments:

Putry said...

ah tahniah dah 100 entry yang dipost.. btw putry done folow sini... jom folow puty pulak

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/

Rtp Farra Arisha said...

tahniah sebelumnya. have many more good writing after this!

zOeY zAu YaH said...

bgus2....hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...