tekan follow kalau suke ye

Sunday, November 27, 2011

ASAL AKU ADD KAU EA.?!


Assalamualaikum w.b.t


asal aku add kau ea.??
korang penah tak tiba2 korang tanye soklan ny kat dirik sendirik..
tanye kat diri sendirik le sebab kalo pun ko tanye kat tuan empunye facebook ke twit ke sampai kiamat pun dorang tak dapat jawab..
pasal dorang pun tak tahu asal korang add dy..haha..
okeyh aku dah melalut..


actually tadi aku bukak facebook..
dengan tibe2 aku tengok kt notification aku friend dengan dia ny..
aku pun pelik..
bila masa pulak la aku add kau..
and yang paling otak aku ligat dok memikio is asal aku add ko..haha
complicated tak soalan aku..mueheheh


sebab otak aku ligat memikir nye sebab..
..selalu nye aku add orang2 yang hot meletop2 kebabomm jer..
Okey.. :p


asal ea aku add kau..
kau hot sangat ke.?
kau sape ea.?
artis, retis, hot blogger, minah2 cun, budak2 ensem.?
sebab aku selalu add orang2 yang berkenaan di atas..haha
sangat duniawi you alls..muahaha 


selepas di skodeng2 di selongkar setiap inci setiap genap untuk carik bukti..haha
and finally..
aku tahu asal aku add kau wahai incik akmal azmi


hahahaha
gelak dulu sebelum bagi tau sebab musabab..heheh
tahniah sebab anda tersenarai di dalam list di atas ye..
sebab yang paling kukuh is sebab kau blogger yang agak tiptop..
erk sila kembang dengan statement aku k ataupun kau dah sedia kembang baca entry aku ny..haha
itu pun kalau kau bace la kan..haha


points : aku suke bace blog kau okeyh noktah.
sebab tu aku add facebook kau..


meh promot sikit link blog kau haha



okeyh la selesai suda entry kali ny..

:)

adios amigos




16 comments:

♥Lady Ainaa♥ said...

Selalu ena kena, ena yg tujukan soalan sedemikian..pastu bila dah terkapel ke ape ke, mesti tnya lak "eh mcm mne kite leh rapat ek??? " XD

AciDFlynNWraitH said...

oOOoh.. OK...dan aku takde didalam senarai di atas...

cik eka said...

lady ainaa : huhu
tu pn salu gak tnye
tapi dulu la
skrg nk tnye kt spe pn tak tau
haha

acidflynnwraith : heheh
nt2 aku wt review khas tok ko okeyh
heheh

Ku Azhar said...

hehehe slalu kalau lama sngt add tp xdiapprove..bila diapprove mmang dh xingat dh

Mohd Zakwan said...

zakwan tak amek kesah pun sebab apa zakwan add seseorang tu.hahah.. memang takde keje >.<
simple dan nice lah blog ni . thumbs up
Blog Mohd Zakwan :)

cik eka said...

ku azhar : hehe tw xpe
slalu cm uh
mule2 uh igt le da lame mg xigt le
heheh

mohd zakwan : thx :)
p act jarang nak add org
sebab malas
haha

Aesya Zealous said...

amboi. add org yg hot je ea..kui3

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

=3 cuba kasi balance add org Cool pula

tira+syahmie said...

anda ditag untuk join contest saia !http://tirasyahmie.blogspot.com/2011/11/contest-saat-indah-bersamamu-by-tira.html

aqmalazmi said...

hahaha..hengkau nie!.....
bila masa kau add aku???
*soalan maut lagi hahah =="

Bluewendy said...

hahaha.... nak add jugak la..hahaha

Ku Azhar said...

xpe..slow2 la...dia mcm nuff gak..kna sbr lbih..cara paling mudah kalau malas nk buat entry..letak kt sidebar..

Ku Azhar said...

guna link list..masuk kt design..add new widget..pilih link list :)

cik eka said...

aesya zealous : hehe
kdg2 je tgn ny gtl nak add org2 ya begitu
salu malas
ngeh3

tira+syahmie : insyaALLAH kalo free sy join nah

aqmalazmi : haha
bile aku add kau.?
ntah aku pn lupe lorh
sme mcm kau
keh3

ku azhar : huhu tak reti sgt nk la nak gune
ajaaaaa..hehe
:)

cik eka said...

bluewendy : hehe nak add sape tu
ehehm
hek3

Ku Azhar said...

link yg kat bahagian "alternately you may"...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...