tekan follow kalau suke ye

Friday, November 25, 2011

YEAH CUTI SEMESTER SUDA BERMULA :)

Assalamualaikum w.b.t


Yes yes yes.!  aku dah merdeka.! Bebas, bebas dari buku2 nota2 assignment2 test quiz and yang paling penting final exam.. yabedabedu.. keh3 sesape yang tak abes final lagi tuhh sila la keciwak yer :p.. saya dah gembire sekarang.. erkk tapi orang cakap tak leh suke sangat karang ade yang menagis ayor mate darah karang.. tu orang lah yang cakap..kikiki


Sekarang aku dah cuti sem..ahakz I sangat suke u ols dapat berehat dengan sepuas2 nye.. tapiiii bab duit.. erkk.? Masyuk ke.?nope sebab dok uma je kot..adehh mati kering aku nanti.. loan oh loan.. lambat nye la ko nak masuk ye..ahaha


kalo la kite yang student2 ny even cuti sem pun yayasan ke ptptn ke bagi duit poket jugak bulan2 perhh masyuk woo..hehe [gelak kene sopan ye kawan2] aku berani bet mesti engkorang sokong dengan statement berani mati aku tu kan3.. eleyh nyampah..keh3


And sekarang aku dah ade kat raub.. my hometown..haha mesti ramai yang tak tau raub tu kat Negara mane kan.. sila la google translate ye..:p  


nak tanya something ny.. korang penah tak balik tanpa memasuk kan something dalam mulot.? Erti kate laen nye melantak aka mentekedarah even minum.? Penah.?? Mesti ade yang pernah kan..haha tau tak sebab ape aku tanye ny..haha sebab its happened to me tadi mase aku nak balik.. heheh kebulor kot hanye angen yang mengisi perot ku yang sangat lapar..adehh sadis.. 


cube korang bayang kan [tak dapat bayang.? Memang le aku tak cakap lagi ape yang aku nak suruh korang bayang kan ny..haha] bayangkan betape penat nye perjalanan aku dari pukul 9.45 dari poli ke mc [Melaka centre] sampai dah 10.15 tup2 kene rush pulak naek bas mayang sari kol10.30 grr penat2 beg berat kot..sampai bts [Bandar tasik selatan]12.30  terus amek train ke titiwangse sampai2 dah  1lebih pun terus ade bas ke raub.. wahh nak beli air pun tak sempat..huaaaaa sampai la kat raub baru dapat makan..moral : Saje cite kat korang sebab nak mintak simpati..muahaha


Pengalaman sungguh le balik kali ny..hmm dah2 nak share ape yang aku makan tadi..sile la jamu mate :p sesi mentekedarah dengan akak aku.. di sponserrr tu..adek kesayangan..hek3



maap posisi piso tu agak menakutkan..haha


makan pasta..haha pasta ape lu pk a sendirik :p





main course..ahakz

Ukeyh la adios amigos


J









3 comments:

mohdhazlan Dreadlock said...

slmt bercuti ...

Eyda Dania said...

uitt..mkn je erk...happy r 2..dpt cuti..

cik eka said...

mohdhazlan dreadlock : hehe mekasih :)

eyda dania : ehh mst le
kebulo tu
hehe
thx^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...