tekan follow kalau suke ye

Monday, November 14, 2011

ASYIK BUDAK2 SPM JE KAU WISH.!


Assalamualaikum


Hari ny aku nak buat entry ringkas je.. dah nampak kan tajuk tu.. haa.. dah2 meh pakat ramai2 wish kat aku pulak.. good luck2,, moge ko dapat buat untok besok ye cik eka..haha syok sendirik.. :p


Honestly sekarang sume dok pakat nak buat entry nak wish dekat adik2 spm kan.. perhh aku tengok berlumba2 macam lumbe kete f1 je dah..haha


Yang aku ni tak dak sapa nak wish luck final exam besok.. yela I kan dah lepas spm2 ny..keh3 dgn nada yang penuh belagak..kakah


Ce anda2 uh wish pulak dekat budak2 universiti ke poli ke kolej ke hape ke wish luck pulak dekat dorang haa kan ke bagus.. nampak caring sikit..ekeke sharing is caring..erkk ade kene mengene tak..ngee


Lastly, pape pun wish jugak la dekat budak2 spm ny.. selamat berjaya ye.. jangan lupa study last min tau..haha macam aku sekarang ny.. besok nak exam sempat lagi update blog..hapa pun tak buley aih..


And nak wish jugak dekat budak poli merlimau yang mana kos hotel catering sem 2 besok dah mula final front office chayok2 fighting..keh3 and pade sesape lah yang bakal menduduki exam besok 14/11/2011 [tarikh keramat tu]ahaha good luck ye anda2..


Jangan stress2 ye.. don’t worry be happy.. erkk boleh pakai ke ayat ny time2 macam ni.. ahh ikot suke aku lah nak cakap ape pun..haha


dah nak final pn sempat lagi g tengok wayang,.haha :p
J


Adios amigos


6 comments:

Eyda Dania said...

haha...yess!! kite geng..geng study last minit..hehe...

cik eka said...

eyda dania : heheh
bese dah uh
student
kikiki

smilenajah93 said...

haha ! amboi , jeles wish dak spm yea , ok , ni kim wish awok pulok :P heee ` goodluck . haha ~ nway , kim pun jenis stdy last minute juga . hee ~

Anum said...

ala comelnya

cik eka said...

smilenajah93 : hee mekasih ye dek wish
:)

cik eka said...

anum : ape la yang comel nye ye
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...