tekan follow kalau suke ye

Tuesday, November 15, 2011

KAU PENYEBAB AKU GILA.! DAN KAU JUGA PENYEBAB AKU FRUST.!

Assalamualaikum w.b.t


kau tahu tak aku gila sebab kau malam tadi.! huhhh daripada malam sampai ke pagi sume gara-gara kau.. kau tahu tak.! arghh dah lah malam kau dah buat aku jadi gila.. and sekarang sebab kau jugak aku frust..


ape yang patut aku buat dengan ko ni.? nak sumpah seranah tak patot pulak.. aku rase nak koyak2 siat2 kulit ko.. lepas tu aku nak kerat 26..baru kau tahu erti penyesalan kan.! lepas tu aku nak bakar kau dah jadi abu aku campak dekat selat Melaka..huhh baru puas hati aku.!


aku frust.!

:
:

aku frust.!


haa mesti korang pikir aku frust sebab laki kan.?ahaha dah tak payah nak sorok la.. macam aku tak tau..keh3 tapi ape pun tekaan korang meleset same sekali macam meleset nye ekonomi taun dulu2..erkk dulu2.?haha maap saya susah nak ingat fakta2 ni..:p


meh sini kalau nak tau



aku frust tahap menerap teterap dah ni..arghh math kenapa lah kau buat aku jadi macam ni.. dari aku sekolah lagi.. kau selalu kacau hidup aku kau tau tak.! KENAPA MESTI ADE NYE MATHEMATIC DALAM DUNIA NI.? kau tau tak di sebab kan kau la aku jadi tak tentu hala dari malam semalam sampai la sekarang.. adeh


haa aku frust sebab tadi aku exam math for food service.. tau.? kalau tak tau dudok senyap2..haha frust doe.. aku bagai nak gile study sampai ke pagi last2 ta dapat jawab jugak..arghh stress aku.!! habis je exam aku pegi dekat group ni cite sal math,, group lain pun same.. adehh bertambah2 stresssss aku,, dah tak tahan sangat
 terus aku blah pegi melantak..haaa nak sangat..


terus terang aku cakap aku memang tak suke math.. menyampah tau tak.. padan la dengan result spm pun lulos aje..haha aku salut sape2 yang dapat math A+++ memang otak korang otak math ar.. TAHNIAH DI UCAP KAN YE..


pape pun aku memang tak boleh go on dengan math..hmm tapi aku harap jangan la sampai kene repeat untuk sem depan..huaa mati aku oii.. tapi ape pun bende dah lepas dah tak gune nak ingat lagi..


ehh ingat aku nak ingat lagi ke math2 ni.? memang tak la..haha berani mati betol statement aku ni..haha


apa pun sekarang kene focus dekat subjek lain pulak.. nasib la subjek luse subjek membace theory of food.. masok la sikit dalam kepale otak aku ny..haha


meh tengok gambo keadaan katil aku malam tadi.. penuh dari atas sampai le ke bawah..nak tido macam mane pun tak tau la.. semak seyh..adoiii walau pun frust menongeng macam mana sekali pun kita kene tetap senyum.. tak mo monyok2 ye





Dari atas katil ye anak2.. 




Tengah 



bawah.. perh dengan hanger2 ade.. hahaha


J


adios amigos



7 comments:

lala said...

Hyee! Do visit mine ;)
http://onlyoneilla.blogspot.com/

!!!::Si GadiS SunSilk::!!! said...

i follower u yg ke 100 =)
follow me back ya darl =)

Anum said...

hehehehe

cik dot said...

huhu. igtkn frust npe r.

cik eka said...

lala : :)

si gadis sunsilk : :) trima kasih ye sudi follow
:)

anum : ape la yg d gelakan ny ye..
huhu

cik dot : hehehe

naf. said...

HAHA mmg salute hbis spe dpt A+++ untuk math.lagi2 addmaths

cik eka said...

naf : huhuk
tw tak pe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...