tekan follow kalau suke ye

Monday, November 28, 2011

WOW RAJIN GILA...


Assalamualaikum w.b.t


wow rajin nye korang update blog..
rajin sangat..
macam mane boleh jadi rajin sampai tahap macam ni sekali ea..


aku pelik..haha
anda ade bela toyol ke.?keh3
anytime korang rase nak update korang suruh die je yang buat kan entry..wah
kalau macam tu aku pun nak jugak la..haha
senang keje aku..


aku goyang kaki toyol tu yang dok perah otak buat entry..
aku juz cakap hoiii toyol kau buat entry malam ny..
entry kasik gempak bio trafik naik..haha
kalau tak aku cepuk2 ko..keh3
kalau lah ada..muahaha


tak penat ke buat entry ni.?
tak kering ke idea korang.?
dari mana korang dapat ilham update blog hahh.?
tengok aku tanye soklan pun da macam ketua pailang da..muahaha


kalau aku susah sangat nak update blog..haha
sebab yang pertama aku malas..kui3
sebab lain nye aku tak de idea nak update ape..ngeh3
al maklom la aku bukan lah orang yang important sangat everyday ade event nak dok cite kat hangpa..haha


hari2 aku tengok muke yang same jugak dok ping post kat group2 nih..
kadang2 sampai tension di buat nye..haha
yele da asyik muke ko je..
macam orang lain ta do..keh3


lagi satu aku tengok korang punyer post dalam sebulan tu perhh melebihi jumlah hari dalam sebulan perh hebat siot.. erkkk
ko paham ke tidak ape yang aku cube sampai kan ny.?haha
aku dah gune ayat baku yang paling simple dah ny..
kalau tak paham jugak tak tau la den na kato..heheh


terkasima sebentar melihat kesungguhan korang mengupdate blog..
owhh sangat rajin..haha
erkk terharu okeh..
eh2 asal lak ko nak terharu2 ni cik eka oii..
orang lain yang update ko pulak yang over..ahakz


terharu lah di sebab kan follower tersayang korang sangop update beribu2 kali..haha kan ke bagus tu.. :p



entry ni pun aku rase bese2 je..
sume sebab mud nak update tak de..
tapi pakse jugak..keh3

dah nak abes entry malam ny..

adios amigos


p/s : korang rase entry aku malam ny macam mana.. aku rase macam nta pape je.. agak suwey di situ..erk





3 comments:

a u n i said...

hehe..kadang2 kita perlu mengarut..eh ok ape entry cik adik..hehe
follow kita lak http://aunipijaksemut.blogspot.com/

cik eka said...

a u n i : huhu tapi sy ase cm kureng je ny
hehek
btw thx yaw
:)

♛ Dea Arematt ♛ said...

iskk..ape toyol2 neh... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...