tekan follow kalau suke ye

Sunday, March 18, 2012

JAKUN CONTENG MUKE SENDIRI


assalamualaikum w.b.t


erk 1stly aku rase aku agak rajin nak update blog
ko rase tak ape yang aku ni
angok tanda rasa
wawawa
:p


alhamdulilah mud nak update blog sampai pada tahap yang max
mybe sebab ade ahli baru dalam family aku kot
hehe


family yang baru je lahir jumaat 16/03/12 6 pm
hoheeee
tak sabaq cek nak tengok anak buah baru cek
name pun cek tak tau g nih
ishh


ok sudah2
tengok tajok sikittttttttttttt
sakai kan
wakakaka


JAKUN CONTENG MUKE SENDIRI


maaf saya memang jakun
jakun tengok tutor2 bab2 conteng ni
dah tengok tutor orang uh dok conteng muke dia cek pon nak conteng gak


tapi dah sah2 la yang aku dok conteng uh tak same macam yang dorang dok conteng kat muke dorang tuuuu
lawa siot


so tadi aku ade la dok conteng sikit
ishhh
dari tadi terconteng2 aku conteng pakai arang kang cik eka oii


lekkkk luu
conteng uh men makeup2 la pokcik
sakai
hahahaha


tp for sure aku nye contengan uh tak bape mengancam
maklom la orang dah tak lawa
dok conteng pn still same
huaaaaaaa


meh tengok gmbaq sat nah



nampak jakun nye kan
wakaka


adios amigos


2 comments:

AL AZRUL said...

mai nak tolong conteng sekali, boleh!! he2

cik eka said...

al azrul : haha boleh2
meh3
:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...