tekan follow kalau suke ye

Friday, March 30, 2012

CANTIK JUGAK AKU..........


assalamualaikum w.b.t


tajuk aku kali ni tak tahan kankankan
wakakakaka


p/s : wajib bace sampai habis


tapi aku rase entry ni paling pendek dalam dunia kot
kot ye la pendek
muahahaha
:p


kalau korang tak bace abes entry ni mesti korang cakap aku perasan kan3
:p
well biase la jah perasan itu harus
kah3


ok dah layan la ape yang aku nk bagi kau tengok nih



nampak tak warne warni kanak2 ribena
keh3
:p


ok tajuk ni sebenar nye macam ni
"cantik jugak aku punye lukisan tadika ni"
ekekekeke


so beak korang puji cantik
puji cepat sebelum aku cepuk hangpa sekoq2
:p


lukisan ni terjadi sebab aku ternampak pen warne warni hak milik kerjaan
eh tak2 hak milik shida
hak kekal classmate aku


lagi pun time tu stress melanda jiwe
so pe lagi bedal a


aku reti lukis ni je weyh
maap la kaki tangan keras bak konkrit
dah tak boleh lentur lagi dah


bak kata orang dulu2
melentur buluh bio la dari rebung nye


*erk tapi aku tak bape nak sure
betul ke kalo rebung tu kite senget kan dia nanti bile dia dah jadi buluh dia tak lurus2
sila pening
:p


erk tuan tanah ni tulis berbelit2 
aku belit dengan buluh tu karang baru tau
aishhh


ala paham2 sendirik sudah la der


moral of the story : maklumat tak kan sampai kalau tak di baca sampai habis
:)


adios amigos

12 comments:

Cik Farhana said...

Okeylaa still ade minat melukis~
tp okey je awak lukis , hee effort tuh yg pntg ~ :)

follow cne key ~ keepintouch always dear ^^,

syafiqah said...

wahh , lawa nya lukisan tue .
untungla ada bakat :)

Anum said...

unik je lukisan nie

Azlan Strider said...

cantik tu subjektif..tiada yang muktamad bila bercerita tentang cantik sesuatu/seseorang..hehehe

p/s: cantik gak lukisan tu..hehehe

Regards,
-Strider-

cik eka said...

ci farhana : actually sy tak mnt pn nk melukis
ekeke
stkt lukis tadika ni boley la
:)

cik eka said...

syafiqah : ade bkt ape
ni je ya tau lukis
hahaha
:)

cik eka said...

anum : lukisan budak tadika la ni
haha

cik eka said...

azlan strider : huhu
biasa je
:)

✿ pink velvet ✿ said...

CANTIKnya lukisan, hahaha! *komen drpd org yg xtau melukis jugaq*

NadyaBubble said...

Tak cantik, tapi comel, hehe :)

cik eka said...

pink velvet : hahahahaha
tak lawo la lawok ade la
ekekeke

cik eka said...

nadyabubble : heheh
tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...