tekan follow kalau suke ye

Wednesday, March 28, 2012

WORDLESS WEDNESDAY #11 I HATE WEDNESDAY..WHY???


assalamualaikum w.b.t



sepatut nye versi asal entry ni sangat speechless
sebab perkataan yang ade just salam dekat atas n bubye kat bawah ni
hahaha


tapi macam tak bez je tak menaip
biase kaki taip
tapi blog tak berupdate jugak


oh itu biasa sebab saya sangat bizi
konon nye~
:p



hari ni aku nak keluar kan satu statement
I HATE WEDNESDAY
why???


sebab setiap hari rabu dalam sem ni mesti penat
hampeh
tapi hari ni la paling hampeh


sebab aku lambat bangun 
kau bayang kan kelas pukul 8 aku bangun7.30
fulamakkkk gerekkk seyhh.:p


so at that time aku terpaksa meminimum kan masa untuk mandi
masa untuk MAKEUP
di ulang masa untuk MAKEUP!!!


terpaksa higlight perkataan makeup uh
hahahahahaha
sebab selalu laki ni kalau lalu sebelah membe aku je mesti cakap macam ni
"perh pakai tepung ke"?
harem betul


tapi alhamdulilah aku tak kene
ekekeke
:p


selamattttttttttttt~


sudah2 main point please
siku kang larik2 topik nih


ceyttt sangat tak baik awok nk siku2 saya ye
ishhh
:@


so hasil hari ni agak sedeii je
just pakai concealer,pixy compact, blusher, eyeliner, dengan lips merah sikit je
so muke aku hari nampak sangat sembam 
nak2 dekat mata
sebab eyeliner sikit je tak de mase nak buat lebih2
:p


erk cik eka 
perlu ke ko cakap semua ni hahhh


eh harus la
:p


ok la tu je kot nak shaare sebab ape aku tak suke hari rabu 
actually hari ni je kot
kikikiki
:p



adios amigos

6 comments:

IEQAH said...

aishhh marah tol dgn hari rabu ye..takpaa moga sayang rabu depan :)

cik eka said...

ieqah : hehe marah jap je
ngeh3
:)

millerJ said...

Wordy wednesday already.. haha! btw, have a good day ya.. :)

Eza Boom Boom said...

Eza tak tau pakai make up lagi. adehh... hihi. singgah blogwalking :)

cik eka said...

millerJ : thx ye
:)

cik eka said...

eza : huhu
bley blaja la wk kte pn mule2 tak reti jugak
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...