tekan follow kalau suke ye

Saturday, March 17, 2012

HELMET KELUARAN TERBARU


assalamualaikum w.b.t


lailailai
mali2 beli ini pelodak manyak baguih woo
helmet ini tak dapat di mane2 stokis2 jamu mak dara atau poms anak dara tua's


ia hanya berada di tempat yang sedang tuan tanah membebel uh
hahahaha


so sape2 nak beli sila lah pm atau inbox saya di talian bebas tol 
ini num nye ye 999
telipon jangan tak telipon tau


video


keselamatan anda di jamin apabila memakai helmet ini ye
jangan pandang ianya sebelah mata
hahaha


so ape lagi lai2 beli2
heheh
:p


*actually la kan aku saje je nak try test upload video
nak tengok boleh ke tidak
last2 boleh perh dah alang2 publish jela
keh3


ni la name nye video tak de koje ye kalian
wakaka


nak feedback
plish2
:p


*pengsan


adios amigos

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...