tekan follow kalau suke ye

Thursday, January 19, 2012

15 RAHSIA PIKAT HATI LELAKI PART III


assalamualaikum w.b.t


masih ingat kah korang pada entry ini


tak ingat.?
dah2 g klik g
heheh


okey lah aku nak jelas kan hutang entry je
ade lagi 5 tips kan aku hutang dengan korang
tu pun kalau kau salu ikot perkembangan blog aku la kan 
hehehe


dah meh aku nak kasi tahu tips2 yang last ni


11. MENJADI TEMAN NYA KETIKA DIA SUSAH DAN SENANG


korang kena ade di samping dorang 
tak kira la susah or senang


jangan jadi macam Tasya dalam cite gemersik rindu tu k
itu pompuan manyak musibat wooo
last2 diri sendirik terjerot
aigo2
:p


12. TERLALU MANJA


bersikap matang dalam tutur kata dan tingkah laku.
lelaki ni tak bape nak suke pompuan yang bersikap terlalu kebudak-budakan aka suka merengek dan mengada2 
dalam erti kata lain gediks


yes bebeh i pun tak suke pompuan gediks
eiyuwww
meluat100x


13. SENTIASA MEMEGANG PRINSIP 


sederhana dan tidak boros di dalam perbelanjaan 
haa aku rase laki mesti suke
sebab bila pompuan uh tak boros so selamat a duit dia
kankankan
:p


14. ROMANTIK 


yang paling penting lelaki suke di manje kan dengan belaian dan kata2 yang romantik
tapi kan kalau asyik pompuan je nak romantik2 memang tak a
hahahaha


kalau saya saya suke di manje kan
suke suke
eheee
(^_^)


15. TIDAK TERLALU MENGONGKONG


selagi korang tak ade hubungan yang sah
means dah jadi laki la kan
so selagi tu lah korang tak boleh nak kongkong dia gila2 baben
paham


that the end 
hohoho


abes dah uols
so aku harap tips2 ni dapat lah membantu gegurl2 dekat luar tu takle sidia
hehehe


adios amigos

6 comments:

Bobo said...

setuju dgn semua diatas :)

zOeY zAu YaH said...

yess ^_^

Nurul Iman Rosman said...

oh yeahh! :D

cik eka said...

bobo : hehe
setuju tnpe bantahan ye
:)

cik eka said...

zoey : hehe
ape yang yes tu ye
:)

cik eka said...

nurul iman : hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...