tekan follow kalau suke ye

Wednesday, January 4, 2012

PLEASE STOP IT.!


assalamualaikum w.b.t


ko tengah wat pe ni.?
dah2 benti2 meh tengok ape aku nak tulis ni
[sambil makan spicy chicken mcdeluxe]
*nyumnyumnyum


sambil layan mcd layan hindustan kat tb2
dil tum pagel he kot
*erk ejaan trang tang2 salah
keh3


aku tengok event2 kat facebook tu melambak2
adehhhh
puas aku nak decline satu2


point nye sekarang aku tak minat a kau suruh aku dok like2 ni
memang tak minat langsung
semak notification aku je
huhhhh


kalau buley tak yah la invite2 aku
boleh
kehkehkeh


gila belagak kan tuan tanah ni
aku lesing kang
haa nayo ekau
:p


haa tengok le ni punye la banyak invition
hohoho


ni lagi tak ley bla
hahaha


kalau like tu baik la ye
kau tahu ke orang tu like dengan keikhlasan ke tidak
tahu.????


tak tahu kan
selalu aku tengok "done like yours, like my picture too"
see nampak ketidak ikhlasan nye di situ


mencik mencik mencik
eiii


haa maaf tak suke macam ni
kehkehkeh


kebanyakan nye banyak yang aku decline je
maleh aku nak serbu satu2
siot kan
kikiki


maaf la ye awak2
huhuhu


adios amigos

7 comments:

Mishter Izwän said...

kan boleh seting automatic decline,
percaya tak? kalau tak percaya tgk berita minggu ini. hihihi

EZAD AMIR said...

yg invite suruh like fanpage n contest plg x thn ni..nk je maki..ekekekeke

cik eka said...

mishter izwan : lee boley ke tak tau pun
cne care nye

cik eka said...

ezad : hoho
yang like2 tu tak ley tahan tu
ngeh3

Yasmin Aris ♥ said...

tah pape lahh kan . haha . org yg wat event cemtu sumenye takde keje -.-


P/s : Wuu . da lame gile mengidam spicy chicken mcdeluxe tuu T-T

cik eka said...

yasmin : tu le pasal
penat tau nk decline satu2
hahaha

▪imie fatima▪ said...

ya,setting terus decline senang ! : Jom Singgah blog saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...