tekan follow kalau suke ye

Saturday, January 28, 2012

SEBELUM MAKAN ULI DULU


assalamualaikum w.b.t


entry ni aku nak buat ringkas seringkas nye
sebab musabab 
aku nak melantak laksa buatan membe2 aku
hahaha


dorang masak aku makan
hahaha
memang patot korang masok tok kitorang berdua
maklom la kitorang tak balik kampung pun taw
sadis


actually aku nak cite 
well dari tajuk pun kau dah tau kan aku nak cite pasal apa
hahaha


of coz la nak cite pasal makanan
dah nama pun sebelum makan uli dulu
for sure la pasal makanan
heheh


ok nak cite pasal kitchen hari jumaat ari tu
means semalam la kan
hehek


dah la malas nak tulis panjang2
tengok jela gambo ni






 













ini aku yang decorate sndirik tau
comey kankankan
hahaha



ini pun gua yang buat
hahahaha
(gelak bangga)
kah3
:p



ini pulak pizza yang gng aku buat
nyum3
:p


jempot jamu mata
hek4


adios amigos
time melantak laksa
papai
:)

2 comments:

Halimatun Sa'adiah said...

rindu pulak nk uli tepong..huhuu

ZYASH said...

Entry buat perut berbunyi...huhuhuhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...