tekan follow kalau suke ye

Tuesday, January 3, 2012

JALAN-JALAN TAHUN BARU


Assalamualaikum w.b.t

selamat tahun baru kalian2 ye
and selamat bercuti ye
hek3


ape azam korang tok tahun ni hahh.?
haa aku tahu
mesti azam kau nak kawen taun ni kan kan kan
agagatai nahhh


ahh engko ni
bia le aku nak kawen ke nak ape ke
sibuk pehal.?


ehh keret betol kau2 ni
bagi penampo kuase kuda kang
hahahahaha


aku punye azam taun ni nak buat 10 entry dalam masa sehari
kehkehkeh
agak2 mampu tak
owhh nak buat satu sehari pun terkial2 ni kan pulak nak buat 10
perhh memang tak la kan
heheheh


actually semalam punyer semalam 1.1.12
aku g jalan carik pasal
atau kata lain nye jalan2 new year
lokasi MAHKOTA PARADE 
kikiki


aku g pun dengan dak2 housemate aku gak
pegi pagi balik malam
adehh penat seyhh


dahh malas nak type panjang2
nak bagi tengok gambo jele



sebelum pegi wajib a berposing weyh
pai housemate aku dok perli2 aku je
hampeh



ni pun nak pegi
tengah tunggu teksi nak pegi ke pekan


owhh untuk pengetahuan korang aku pegi mp nek bas je
tak de yang sudi nak anto
nak nek keta sewe maap
perkhidmatan aku terhad
keh3


almaklom la aku sorang je yang ade lessen dalam umah ni
agak penting jugak le peranan aku dalam uma ni kan
kehkehkeh
tapiiii sekarang aku dah malas nak drive
ponat den
:p



ni pun time tunggu uncle teksi 
tapi agak pelik bila tengok gambo ni
apsal macam pendek je
hahahaha


over bergambo kan kan kan
sampai dalam bas pun still lagi nak bergambo
kahkahkah


ehh mesti la weyh
aku ni kalau tak bergambo memang tak sah
harap maklum
kuikuikui
:p


ni housemate aku
haa dua2 dah berpunye ok
yang pakai tudung merah tu dah bertunang
harap maklom bahawasa nye anda melepas
kakaka


kat kedai kasut
penat nak carik kasut yang aku berkenan
adehh


dah ade yang melekat kat hati
size pulak problem
harat betol
huhh


maklom lah orang2 yang kaki nye bersize gajah memang susah nak carik kasut
T_T


haa yang ni aku rasa macam cute2 jerk
erkk sila2 aku tahu kau nak muntah kan kan kan
sila la jangan segan2
di alu2 kan
miahaha
*muntah
:p


time ni kat daiso
alaaa kedai barang jepun yang rege setiap item 5 henget tu
haa murah kan kan kan
tapiii......
:p


minah2 ni hanya mampu berangan jela nak makan sushi kat sini
sebab dah terang tangtang di tulis
TIDAK HALAL
maap la ye nak
:p

ni semua gara2 pengaruh korea la ni
nasib aku tak terpengaruh 
hikhikhik


panjang langkah kami ni awok
hahaha
pas je settle barang suma terus g bowling
hekhekhek


tapi aku tak main pun
sebab musabab aku malas
bahu aku dah nak patah
kehkehkeh


tapi tengok orang main cam menyesal lak tak main
ishhhhh
rugi pulak
kalau tak mesti aku yang juaraaaaaaaa longkang
miahahahak


yang main housemate2 aku 
dengan tunang housemate aku je
erkk gambo.?
tak de


alasan jelez sebab aku tak main
so di sebab kan aku tak main so gambo korang pun aku malas a nak amek
kehkehkeh
gila kejam kankankan


*mampuih aku kalau dorang baco
T_T


dah abes bowling bersiar2 pulak kat ocean
point pegi tempat bapok tu
opsss senser2 
:P


point nye sebab member aku nak beli phone
akhir nye galaxy Y berada di gengaman ku
ehh silap2 gengaman nye


untongla tunang bayau
hohoho


malam hari 
ni lah port kami mentekedarah
hohoho


asam pedas claypot
terbaik aok
sedap nye asam pedas dia
so sesape yang tak pernah pegi tu baik pegi


kalau kau dari ocean dah dekat sangat dengan claypot ni
dekat kota laksamana je pun
huhuhuhu


haaa mehhh tengok ape barang yang aku beli meh

item2 nye aku beli dress 
bedak pixy
set pencerahan kulit TIA 
celak elianto


see2
set TIA ni aku beli tiga item je dah 56 henget kau tahu
kalau tak putih2 macam raja kapurrr tu tak tahu la aku nak ngabo nye
adehh
maklom la kulit golap macam eden ni kne la kasik putih sikit
ngeh3


dress tu aku beli 15 henget je
murah kankankan
mana nak carik yang murah cengitu


lagi aku beli celak elianto 
bukan satu tapi dua
sebab kalau beli tiga dapat less 10%


so aku beli dua housemate aku beli se
haa berbaloi kot
sebab dulu aku nak carik celak ni punye lah payah
asyik abes stok je
hampeh


beli dua tahan sikit 
kikiki


ini kasut rege 39.90
sebab beli : sebab aku dah tak d kasut nak pakai pegi kelas
nak2 kelas f&b 
adehh


last
kasut jalan 49.90
hohoho
cam laki kankankan


maklom la awk 
saya ni kaki gedabak cam kaki laki
nak beli yang ladies memang tak la kan


lagi pun yang ladies tu faminin sangat
tak minat aku
kehkehkeh


point : aku suka tengok sneakers budak2 lelaki
smart uols
*pitam


kau tahu tak dah bape henget duit aku terbako ritu
sume total 2ratus
campur makan sekali


perhh memang kalau mak aku tahu ni
mampuih kene sembelih
hahahaha


sekarang kena hidop berjimat dan cermat
makan pun kena makan mee sedap je
biasaaaa hidup student 

T_T


adios amigos

4 comments:

ainol akasyah said...

shopping sakan nampak..hehe happy new yer 2012

Phat said...

happy new year 2012

cik eka said...

ainol : hehe
soping new year
hik3

cik eka said...

phat : epy new year ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...