tekan follow kalau suke ye

Sunday, January 15, 2012

333 MACAM MANYAK ONG JE


assalamualaikum w.b.t


333 sound good kan kan kan
haha


alhamdulilah
itulah angka follower saya sekarang 15/1/12  2.00 am
erk bunyik macam poyo je
keh3


bukan bunyik lagi dah cik eka oi memang poyo pn
orang lain follower riban2 tak kecoh pun
hahahaha


ala biar a aku nak kecoh pun
ni la satu cara nak bagi aku semangat nak update blog cik peah oi
hahahaha


biasa la dah mula study ni mud aku nak update story macam kureng je
aku pun tak tahu le pasai pa
pasai banyak sangat problem kot
ades


ha lagi satu aku menghargai follower2 aku
huhuhu
sebagai contoh ini
yang tengah kau bace ni


ibarat macam surat cinta la kan
special for you my dear
kikiki


ko klik la ye
aku pun tak tahu ane satu official blog dia
berlambak kot
negara jiran ni tau
:)



ok2 dah selesai entry ni
nak sambung buat entry lain pulak pasal retis2 pulak
kikiki


oh lupe aku ade lagi satu hutang dengan korang kan
bukan hutang duit ok


nanti la ye aku update sal tu
hehe


adios amigos


6 comments:

yad'z said...

congrats... ^^ keepin blogging yea.. ^^

wanie said...

kalau bagi kat omputih yang pobia 6ber 3 tu jenuh pengsan...berderet 3..haha
tahniah...dah banyak dah follower

MALU WEH! MANALA NAK SOROK MUKA JANTAN AKU NIH!
http://pulsowanie.blogspot.com/2012/01/status-aku-takder-sorang-pun-like.html

cerita best said...

tahiah dh 333 pun

cik eka said...

wanie : huhu
tq
:)

cik eka said...

cerita best : time kasih pak joe
:)

cik eka said...

yad'z : mekasih
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...