tekan follow kalau suke ye

Sunday, January 15, 2012

PABILA ORANG BERTANYA "EH UMO BERAPE YE"


assalamualaikum w.b.t


awak2 umo bape wk.?
erk sambil garu2 kepala
la knpe.?
saya tnye umo je bukan tanye soalan yang pelik2
ades


haa ni la masalah aku sekarang
bila je orang tanye aku umo berape mula lah macam berok tergaru sane sini
kehkehkeh


aku rasa semacam je nak jawab bila orang tanye umo2 ni
hahahaha
sebab musabab yang sahih 
sebab umo aku dah meningkat
T_T


dari sweet 19 ke sweet 20


sungguh aku tak percaya ini semua
kata kan ianya dusta semata2
katakan
:p


honestly aku nak cakap dekat orang2 yang tanye umo aku tu
yang umo aku baru 9 tahun
hahaha
boley.?
:p


macam tak caya je aku dah 20 weyh
hahahaha
dulu excited kemain bila la nak umo 20 keatas ni
ha sekarang rasa kan
tapi pada aku 20 tu bukan la tua sangat pun kan3




20 tahun ni still lagi muda belia ok uols
so jangan cop kami dah tua
kakah




tapi ape pun aku belum boleh bdi kira umo 20
sebab belum sampai lagi waktu nye
ehehehe
agak2 sampai ke tak ye
waallahualam




umo dah 20 
nak kawen a
ops 
agagatai
larik




adios amigos

4 comments:

syAzAnA said...

20 tahun still muda lagi okayyy! haha

GaRy™ said...

sama la.. aq pun dah naik 20.. hahaha..

cik eka said...

syazana : huhu
yup betol3 mude ag
hehe

cik eka said...

gary : huhu
mcm tak cye an3
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...