tekan follow kalau suke ye

Tuesday, January 3, 2012

SEM BARU PTPTN BARU HANDPHONE BARU


Assalamualaikum w.b.t


duit ptptn dah masuk awak.?
perhh straight gila kan kan kan
kehkehkeh


aku tau dah jawapan kau
mesti dah masuk kannn
untong lah kan


aku nye duit je tak dapat2 lagi 
macam mana nak survive idop kat merlimau ni
T_T


kau dapat PT mesti horeay2 kan
amboii masa dapat tak beragak nah
dah kering besok haaaahhhhhhhhhhhhh
baru la bising


kalau lah aku tak joli sakan dulu
mesti aku ade duit lagi sekarang
T_T


nages tak berlagu la kau


hangpa nampak kan tajuk tu
SEM BARU PTPTN BARU HANDPHONE BARU


owh yang pasti bukan aku k
aku bukan lah peminjam loan ptptipu tu
erkkk


ni housemate2 aku ni le
dapat je PT
terus nak tuko enset
amboiii hangpaaaaaa
*kelas
hek3



mula2 yang beli phone baru housemate aku yang dah bertunang tu
ingat kan yang mana
kalau tak ingat tengok ni


dah meh tengok gambo

yang baju biru tu le yang memula beli phone
now yang dok kira duit tu pulak nak beli
bukan nak tapi dah beli pun dah
hahahaha


untong lah ade duit ptptn nak beli phone GALAXY Y tu kan
T_T


owh sebelum cina tu dapat duit ni better aku berposing dulu
bukan senang nak tengok duit sederap macam ni
jakun2
kehkehkeh


 
ni lagi sorang
beli phone jugak
daripada yendo ke x2
rege RM320


kau tengok jam tuuu
baru beli awok
time jalan2 tahun baru dulu 
hohohoho


haa tengok lah phone baru kami
ehekz
sila lah jelez
:p


enset aku yang ade calling tu
sape yang call tu 
sape sape
hahaha
bapak aku la weyh



sampai aku cakap kejap yah kejap
nak tangkap gambo sat
kehkehkeh


aku nyer phone tu pun ade orang suport
kan ade saya cakap yang ade orang nak suport phone baru kankankan


hajat di hati nak amek xperia 
tapi tak dapat sebab under budget
tapi ok la kan dari tak dapat langsung
T_T


untuk pengetahuan kau
ni la phone kedua aku
selepas 4 taun guna k120i
kohkohkoh


hebat kan 4 taun guna phone yang sama
hahahahaha
dari form 4 sampai la akhir taun 2011


kau tengok la bape punye banyak GALAXY Y kat uma aku
sume gila sal phone skunk ni
bluetut sane bluetut sini
hohohoho


tengok tarikh tuu
baru beli uols
:p


then after pegi beli phone kitorang pun gerak ke pekan
sebab nak beli barang dapur
adeh


*macam over je aku senyum gini
huhhhh


penat penat penat


ikan oh ikan 
saya suka makan ikan
hari2 makan ikan pun takpe
:p


penuh satu troli


seronok akak ni kire duit nah
kami yang melopong
duit mengalir macam air terjun
T_T


adios amigos

12 comments:

Anum said...

wow bestnya

cik najihah said...

hoho..borong sume

haney said...

duit ptptn tu spatutnya guna utk kperluan study. bukan untuk beli benda2 tak patut la adek2 ku syg.. nnt da kerja, baru la pening pikir nk bayar balik pinjaman. mcm kakak2 kt opis saya tu

xanzevieraUNLY said...

untunglaaa tak pinjam PT ..
tak mcm aku . pinjam PT 60ribu , byar 72ribu . mmg mampos laa

saharinasaharudin said...

wahh,samsung young eh?best x phone tu? :)

cik eka said...

anum : dorang bez le da dpt pt
hohoho

cik eka said...

cik najihah : huhuhu
:)

cik eka said...

haney : hehe
sy tak pinjam pt
ngeh3

cik eka said...

xanzevieraUNLY : perhh bapak le
ni mesti amek nursing ni kan

cik eka said...

saharinasaharudin : boley la
tp skrin kecik tak mcm galaxy s II
s II mantop

Nalisa Syahira said...

amboi , shopping sakan .

cik eka said...

nalisa : huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...