tekan follow kalau suke ye

Thursday, January 19, 2012

KREATIF DAN INOVATIF


assalamualaikum w.b.t


selamat datang batuk
selamat datang selseme
dan selamat datang demam
T_T


tujuan mention : nak mintak simpati
tak de olang peduli sama saya lorh
nages lagi
T_T


udah2 le tu ko ingat dengan dok melalak dekat dalam blog ko ni orang nak kesian ke
hahahahaha
tak do makno eh
:p


ok fine sampai hati kau
sob3
huhuhuh



kreatif dan inovatif.?
hmm ape yang korang tahu pasal mende alah ni



kreatif means creative lah
dan inovatif pulak maksud nya pun sama innovative jugak
heheh


sesungguh nya untuk pengetahuan kau
aku pun tak tahu ape maksud dia
ngehngehngeh



nak tahu maksud dia pegi google sendirik 
malas nak type panjang
korang bukan baca abes pun
T_T


actually aku nak cita pasal betapa kreatif nya kami
hahahaha
ape yang kreatif meh tengok gambo
:p



haa kreatif kan kami
ini la akibat nye kalau terlampau kreatif
hahaha



actually kitorang kena amik gambo berukuran passport
ala tok isi borang tu
tapi hasil gambo yang dia buat tu tak memuas kan betul
muke yang elok2 kiut miut dah jadi macam ape je
tu pasal balik je snap yang lain
hahaha



sangat kreatif ye uols
so pada sesape nak buat tempahan gambo boleh la datang ke rumah sewe saya ye
harga boley runding punye
keh3
:p


owh lagi satu harus di mention
bahawase nya saya la yang jadi juru photo mereke2 ini
adeh penat nak memuas kan hati masing2



aku dengan fina je yang tak banyak cekadak
hahahaha
yang si zana dengan lub itu tak kena ini tak kena
ayoooo
penat woo jadi juru photo diorang ni





last sekali harus aka wajib letak gambo tuan tanah yang bajet kiut
eiyuwww
*muntah darah cekelat
:p
hahaha



adios amigos

6 comments:

leHeart said...

idea yg bagus utk letak kain rntng biru d blakng tu..:-)

Mia Adriana said...

haha idea bernas.. tak membazir duet.

Joe_Hans said...

yang tengah duduk 2 comey...

cik eka said...

leheart : huhu
kreatif
hehe

cik eka said...

mia : bazir jugak wet wak
huhu
kalau ade printer len cite le
hehe

cik eka said...

joe hans : mg cantik pn
sharifah la kate kn
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...