tekan follow kalau suke ye

Saturday, January 14, 2012

APASAL DENGAN CIK NUFF NI


assalamualaikum w.b.t




ape pasal status membership aku jadi ordinary tu ea
oii incik nuff sayang
saya ni hanye subcribe awak punye adds je tau


tapi asal ley jd ordinary nih
bengang2
adoii


even aku agak tak tahu sal nuff ni
tapi aku still rase tak puas hati
sebab status membership tu
eiiiii


ini tidak adil tidak adil bagi kuuuuu
T_T


asal ea dia jadi macam tu.?
anyone.?


adios amigos

10 comments:

Budak Malas Sikat Rambut said...

sama laah kita . hahaha , mcam ape jeee.. kahaaka

cik eka said...

budak malas : haaa tu la psl
nta pape nta

DANI WISNU WIDIYANTO said...

wah, kuk bisa dapet bayak followers caranya bagaimana nich??

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Jomkongsistory aka Cerita Kedai Kopi said...

pelik macam mana boleh jadi macm tuh.. aku tak check lagi.. harap aku nyer x tukar la.. huhuhu.. simpati dengan tuan punya blog.. sabar2..!!

AMELY ATHIYA AFANDI said...

cik nuff mmg skrg suka sgt buat hal !

cik eka said...

dani : huhu ntah la juzt buat entry je
:)

cik eka said...

pak joe : ok2

cik eka said...

cerita kedai kopi : alaaa harap2 awk nye tak jd cm sy
T_T

cik eka said...

amely : camne nak bg die pulih ye
sobs3
T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...