tekan follow kalau suke ye

Tuesday, January 24, 2012

VOUCHER KU TERBANG MELAYANG KE KAYANGAN


assalamualaikum w.b.t


pada hari sabtu yang lalu
saya dan beberapa teman2 iaitu housemate saya
telah pun pergi ke mahkota parade aka mp dan dataran pahlwan aka dp


pergi dataran pahlawan bukan bermaksud untuk menjadi pahlawan yang cemerlang, gemilang, dan terbilang
dan pergi ke mahkota parade bukan la untuk mencari mahkota ala2 miss world
ohh tidak sama sekali
itu semua dunia2
kakakaka


pekejadah dengan aku ni pun ntah le
buang tebiat ape ko ni eka
meh aku bagi flying kick sikit meh


wahh ko bagi flying kick buat ape
ateh ce le deme bagi ke teman ni flying kiss ke
oh angin sampai kan flying kiss ku ini kepada sidia yang bernama norsyafika ahmad


yang mana sekarang beliau berada di paras tingtong
aku harap dengan flying kick aku ni dapat mengembali kan kewarasan beliau
oiii oiii oiiiii salah la


pembetulan2 flying kiss
ahahaha




mwahx3
hehehe
 i luv u beby
kakaka
:p


tibe2 beliau rasa rindu sangat dekat anak buah beliau
ades
rindu nye
T_T


merapu aka ikan kerapu dah aku ni
ades
sadis2
hahaha


maaf saya agak masuk air sikit di kala ini
huahuahua


anda dan anda
ye anda la
dah dapt voucher rm200 pemberian pm kita
ape belom.?


hahh tak nak amek.?
gile kaye dah kau ni pai tak nak amek voucher tu
hebat2
hahaha


korang dapat voucher tu hari kames kan
poli aku jela yang kena amek jumaat
selepas mengundi pilihanraya umom
ades


see sape kate umor 21 tahun je yang layak mengundi
tengok dari 18 sampai le ke atas ley je 
terbukti kita boley mengundi ape
tapi mengundi kat poli jela
hahaha


undi lah calon jpp
yeah
kalau tidak tak dapat la voucher rm200 kau tu
terbang melayang2 di angkasa raya
fuhhhh terbang la tinggi2 
:p




mari lah mengundi untuk mendapat kan voucher
T_T


voucher yang aku dapat ni dah terbang melayang2 dah uols
sekeping dekat thai kuang
sekeping dekat mph
hahaha


gud gurl
ehehk
:p


meh tengok buku ape yang aku beli meh










untuk pengetahuan kau kau dan kau
buku yang ala2 kanak2 riang tu untuk my niece
oh dah lame tak jumpe mereka2


novel je yang banyak aku beli
hahaha
sape nak mari2 lelong2
:p


ok lah sebelom aku chaw nak promot sikit
actually aku nak bagitahu kat kau dan kau
yang mana tengah mencari2 pendapatan lebih ley la klik di link di bawah


for your infomation 
kelab ni bukan la skim cepat kaya
sebab kita bayar just untuk pendaftaran
seumur hidup la sayang2 ku 


pape pun nati bukak website tu dan isi kan form dengan emel korang
nanti akan ade follow up emel
nanti ade mase lebih aku review pasal KELAB JUTAWAN ni ok


jangan lupe isi form kalau nak tahu macam mane cara operasi
hoho mcam polis pulak operasi opsssikap
kakaka


adios amigos

12 comments:

Lynn Damya said...

wah, byknye novel..tp sy xminat novel, meh tgk pulak apa yg sy beli untuk voucher ni :
http://lynndamya.blogspot.com/2012/01/cara-aku-habiskan-voucher-rm200.html

A'ishah Kamaludin said...

nak shopping buku gak. tapi dha tua jadi x dapatlah voucher tu.. isk isk

Asningtiyas Nasdja Putri said...

saya minat novel >.< hehe
salam kenal ^^ jomsinggah kuahayampedas.blogspot.com

saharinasaharudin said...

rin xguna lgi baucer tu.xtau nak beli bku apa +_+ dear,nvel andai kau jodohku tu best x?

Joe_Hans said...

xguner lagi... xtau nak beli aper... buku2 study mana ader jual kat book store biasa..

Edy Fee said...

aik kne undi JPP lak.hahaha jelez korang dpt voucher.huuhu

cik eka said...

lyn damia : huhu
dah tgk dah
byk nye beli majalah
huhu

cik eka said...

a'ishah : hehe
takpe t ade wet boley beli
:)

cik eka said...

Asningtiyas Nasdja Putri : hehe
same la kte
salam knal jugak

cik eka said...

saharinasaharudin : hehe bez
sonok gile baca cite uh
beli la
:)

cik eka said...

johan : hhe tau tape
uh sal byk beli novel je
huhu

cik eka said...

edy : aik tak kn xdpt kot voucher tu
huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...