tekan follow kalau suke ye

Tuesday, January 17, 2012

WAITRESS AND WAITRESSES..PEWITTT


assalamualaikum w.b.t


hari ni aku tak nak membebel panjang 
setakat nak tunjuk gambo je uk bebeh
hahaha


tapi sebelum tu mukadimah dulu nah
hehehe


peristiwe penangkapan gambar ni bersempena dengan pertabalan aku sebagai ketua waitresses
kehkehkeh
sila kan anda anda dan anda percaya
:P


tak de lah actually gambar2 ni baru semalam time kelas f&b
food and beverage
excited kemain doe pakai baju ni even aku pakai agak suwey 
sebab ade yang tak lengkap
hehehe


tapi tak po aih janji i suke uols
:p


dah2 meh tengok gambo2 yang aku sempat snap
tapi kebanyakan nye banyak yang blur
hampeh


ini bermakna kena beli DSLR la
T_T





aku suke tengok pix ny
nampak cam guna dslr je
kahkahkah
*perasan punye minah
:p





ini la jejaka's dalam kelas aku
tapi ade sorang tak datang
menambah kan kesuweylan
hahaha





 gambau syok sendiri mesti la ade 
kikikiki


time to sleep
mata2 
ngantuk sokmo
T_T


adios amigos

6 comments:

akuamir said...

peewiit peewwiitt!! .<3

cik eka said...

akuamir : hehe

Bobo said...

masa kelas? buat kat mana? :)

nini said...

ni mesti budak hotel kan...=D

cik eka said...

bobo : hehe mse kelas buat kt restoran kristal
hehe

cik eka said...

nini : huhu
yup dak hotel
^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...