tekan follow kalau suke ye

Friday, January 6, 2012

KADANG-KADANG KAU BUAT AKU RASA SOMETHING


Assalamualaikum w.b.t


hari ni dengan semalam aku asyik rasa something je
something yang aku rasa meluat sangat
hari ni lagi lah aku meluat


aku tak boleh terima kalau orang yang suruh kita buat "sesuatu"
tapi dia macam tak yakin dengan kita


perh wa hangen betol bai
macam siak je
aku dah kena banyak kali dah macam ni
dengan orang yang sama jugak


kalau lah kau rasa aku tak boleh buat
ape kata kau je yang buat natang tu
boleh?!


aku fedup a hidup macam ni
tension tahu tak
stressss


sume kau je yang betol
orang lain sume nye salah
ok aku ngaku yang aku tak macam kau
serbe serbi pandai
tapi agak2 la


honestly aku even kasar nak mampus 
tapi aku cepat sangat terasa
aku pun tak tahu kenapa
sensitivity aku ni agak tinggi kot


huhhhh
bile lah nak cool balik ni
hmmm


adios amigos



4 comments:

Yasmin Aris ♥ said...

Ahha . normal semua tuu .
Sabo jela en nak wat cane .
Tapi kdg2 sabar tu pun de had jugak kann .
HAHA

cik eka said...

yasmin : haah tahu takpe
memang bengang tahap dewe dah ni
T_T

Anum said...

bagi anum normnal je semua

cik eka said...

anum : hoho
memang la biase tapi agak askit hati disitu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...