tekan follow kalau suke ye

Thursday, January 12, 2012

SAKIT TAPI SEDAP


assalamualaikum w.b.t


wahh lama nye dah tak update blog
pasti dan mesti anda semua rindu kan saya kan kan kan
*muntah darah coklet
kakaka


tajuk entry aku tak menahan kan
kikiki


i tahu uols mesti pk yang bukan2 kankankan
ehh kau yang pk bukan2 cakap aku pulak
sepak kang


alala macam la aku tak tahu
porahhh
hahaha


kau tahu tak malam ni aku mendapat kesakitan tapi bez
berbaloi-baloi wa cakap lu
hahaha


haa once again kau pk bukan2
adoiii gile berkarat kepala otak kau
meh3 aku tolong brain wash meh
haha


actually petang semalam aku ade koko
sound weird kan
dah sem 3 tak kan ade koko lagi.??


haa jangan2 kau repeat tak
ceyyt tak sayang mulot mu ni
wa lesing kang nayo
kehkehkeh


tak a aku drop koko sem lepas 
sebab sem lepas koko banyak masalah
kalau la koko sem lepas dah amek
tak payah la aku nak bersusah payah sem ni


sem ni jadual aku pack gila seyh
sampai kan ade subjek yang tak tersenarai dalam jadual
macam f&b dengan arab


kau bayang kan jumaat kelas kitchen dari kol 8-12
dalam masa yang sama dari pukol 8-11 ade bahasa arab
haaa gile kentang kan jadual aku
keh3


tengok ni
yang ni pun after rombak
sebelum ni tengok sini

gempak kan kan kan


baru2 ni kene tambah2 lagi dalam jadual tu
hari kamis pagi ade bahasa arab
tapi yang halal practise tu aku pun dah tak tahu tercampak dekat mana
kesian kan kat kitorang
T_T


dah jauh dah melalut ni
adeh


disebab kan jadual pack so aku dengen dak2 umah aku terpaksa amek taekwando
sebab kelab ni ade buat kelas malam
what taekwando.?
yes bebeh
aku masok taekwando
tak caya kan kan kan
keh3


aku sendirik pun tak caya yang aku masok taekwando
tadi 1st kelas aku
perh gile doe penat weyh


mana tak 
masok2 je senior dah buli sebab lambat
hampeh
T_T


kena lari bape pusingan ntah
dah tu aktiviti panas badan kena terkangkang la menerap la
ayooo dah macam ape dah


tapi pape pun berbaloi doe
banyak ilmu yang aku dapat tadi
ilmu macam mane nak pertahan kan diri
hahaha


pada aku memang bagus la 
sebab aku kan pompuan
kehkehkeh
banyak durjana kat luar uh
kikiki


sepak terajang sume ade
hahaha
pas ni sape nak lawan dengan aku meh2
:p


memang seronok
biar pun sakit2 badan ni tapi sedap bai belajar self defense


sampai kitorang cakap
asal la sem lepas tak amek je kelab ni
menyesal2
T_T


adios amigos


4 comments:

fa said...

pening da jadual tu.. hehe ^^
apa un.. sabar sabar :)

cik eka said...

fa : huhu
sakit hati la lw ari2 cni
pnt
hoho

amir aizat said...

ala lame2 seronok la dgn jadual tuu, hehe

cik eka said...

amir : huhu harap2 seronok la
kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...