tekan follow kalau suke ye

Wednesday, December 28, 2011

BILA LELAKI SEPERTI INI BERBICARA PART I


Assalamualaikum w.b.t


tajuk tak mengedan kan kan kan
kahkahkah
hari ni aku kena tipu
cisssss


kelas Arabic language aku bukan hari ni tapi hari jumaat kau tahu
sia2 aku pakai serba hitam
kehkehkeh
frust2


tapi frust aku berganti sebab selilisih dengan blogger terkenal
arghh *pitam uols
anda tahu sape blogger tu
blogger aka lecturer aku EN HAMDI @ DANIEL ADIE
tapi B.I kelas aku bukan dia pun yang ajo
hohohohohoho


meh tengok jadual aku meh
kau tatap la jadual aku ni puas2 sebelum kena rombak
sebab ada subjek yang tak masuk dalam jadual
ape ke hal la dengan jabatan aku ni
tak paham aku


haa ni belom rombak lagi
gila gempak kan aku nyer jadual
isnin free kot
kau ado.???
:p


hari ni sangat bizi ok
ke hulu ke hilir
owhh ini semua gara2 koko yang aku drop last sem


sepatot nye aku sem tiga dah tak payah susah2 dengan koko ni lagi dah
tapi nak buat macam mana
takdir
redha jela
T_T


tadi pegi kelab kaunseling
wahh hebat kan aku amek kelab kaunseling der
kau mampu
kahkahkah


aku nyer lecturer ensom wey
even umo dah 40-annnn
kehkehkeh
name nye EN HARMAN
I jatuh cinta u
erk nak jadi binik kedua boley
mihahahahak


point yang perlu kau tahu lecturer kaunseling tu ensom
kohkohkoh


cop2 kau ni aku rasa dah lari tajuk dah ni cik eka oi
dok melalut tak tentu pasai pa
pelempang mau ka
hahahaha


actually aku nak bagi kau tengok satu video ni
hahaha
video bila lelaki seperti ini berkata2
tapi aku nak post dalam entry lain
ni mukadimah je
keh3


aku nak tempek gambo ni
kau meluat.?
hahaha
sila2 memang nak buat kau meluat pon
kahkahkah


review sikit semalam aku ade baut entry ape aku nak pakai nih kan
so hari ni aku pakai baju kurung itam plain dengan shawl pink bercorak je
:p



muka macam nak mintak penampo je kan
T-T


owh ini di kedai sepit mata
hahaha
comey doe spek besau tu
not for sale!!!
:p


saya budak nerd
sape nak kawan dengan saya.???


nanti kan part II ye
malam ni jugak aku post
hahahaha


adios amigos



7 comments:

Fendy said...

gambar dan tajuk entri yang opposite...keh3...tapi ad isi cg ensem..kah3..motif3..kui3

Honey Kumicky said...

wahhhhh...jumpa my idol...nak tumpang pengsan jap..

♥Lady Ainaa♥ said...

comellah!!! hehehehehe....

cik eka said...

fendy : hehehhh
memang ade motif
ngee

cik eka said...

honey kumicky : asal jelez ke
koh3
:p

cik eka said...

lady aina : hehe
ape yang comey ni

fyza said...

besauuuuu gile spec tu .. perghh !haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...