tekan follow kalau suke ye

Thursday, December 22, 2011

SHOPPING LIST KOT


Assalamualaikum w.b.t


yahuu besok pergi shooping :p
sape nak ikot put your hands in the air
hohoho


yes hari yang di nanti2 kan dah tiba
hari dok perabeh duet..miahaha
hoi3 ko nak perabih duet sape ha eka


duet sapo lagi ofcos la duet aku T_T
oke tipu =_=


aku nak perabih duet akak sulong aku le..keh3
nak mintak kat akak aku num2 memang tak a
dah ade tanggungan sendirik sebelom sempat aku merasa duet dia..sobs3
abang.? Huhh lagi sadis broadband jela yang dia ley bagi kat aku


hoii minah sila bersyuko
lee aku bersyuko la ni at least ade dari tak de langsung ye dak..haha


kalo lah dapat adek macam aku ni abeh la
oh pembetulan aku bukan pengepau oke
tapi time raya wajib pau..koh3 :p


meh tengok ape yang aku nak beli tok besok


banyak kan2 tapi tu pun bende2 basic je
maklom la nak masuk sem baru ni sume bende dah abes


basic ke bende nak handphone bagai
erk ade orang nak sponser harus la di tulis even mende tu bukan lah yang basic..haha
agak2 aku nak beli ke tak sebab under budget le
tengok keadaan


besok cek update nah ape yang cek beli
hehe
=_=*
larik



adios amigos

5 comments:

ainol akasyah said...

pin tudung sy pun asek ilang je tiap2 sem :)

cik eka said...

ainol : heheh
sme la kite
mde kecik sokmo ilang
tesion je
hoho

aqmalazmi said...

serius weyy...aku stdy nie test pad mesti berbuku buku punya....pen pon tade nie..heee

✖cik.Zaza Zakaria✖ said...

makcekkk...
rinduu hohoho O_o
weyh..skirt labuh ta bli ke?

Anum said...

jom shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...