tekan follow kalau suke ye

Saturday, December 31, 2011

HIDUP STUDENT T_T


Assalamualaikum w.b.t


hai hai uols
sihat.?
dah lunch kalian.?


kalau tak lunch lagi meh2 lunch dengan aku meh
aku belanje mee sedap meh
kuikuikui


dah nama pun student 
so makan pun gaya student la
tak paham paham
hahahaha


jemput melantak semua
:p


kalau lah cuti ni mesti makan bez2
almaklom la mak masak der
kehkehkeh


sadis kan makan megi je
sobs2


hadoii 
nak masak tak mende yang boley aku korban kan
stok sume dah abes kot
nak g tesco beli barang dapur pun tak menyempat lagi
bizi bizi


so sesape yang dudok kat merlimau ni
boleh la sedekah makanan tu sikit kannnn
uols masak kan sedap 
ngalah kan master chef gitu
hekhekhek


amboii ko yang nak makan suruh orang masak pulak
banyak chantek muka ko


wahh trimas puji saya cantik
tak de orang lagi yang penah puji saya tau tau tau
ahakz
malu saya awak cakap depan2 macam ni
winkwinkwink
blushing =_=*


*muntah mee sedap tadi
eiiyuww
:p


duit yayasan aku tak masuk2 lagi
T_T


adios amigos

12 comments:

aiyang said...

ok je makan mee segera....tu mee sedap asli ekkk...memang sedap la...muahaha

cik ika said...

wee..lpas ni buat murtabak maggie pulak ye,

Izzati Tatie said...

hahaha..betul lah tu.megi dgn student mane buleh dpisahkan..klu time duit pt msuk.pndai lak lupekan jasa megi.hikhik

nadiyahashim said...

datang jenguk sini...

Gadis Pantai Timur said...

my feveret bila lapar tengah malam..

W.o.a.y.I.e.s said...

same la kite layan megi megi megi >,< aigoo.

cik eka said...

aiyang : keh3
ade mee sedap palsu ke wk
kikiki

cik eka said...

cik ika : heehe
nanti la buat resepi baru
hek3

cik eka said...

izzati : tapi sy ade wet pn tak lpe ln mee
keh3

cik eka said...

nadiya : huhu

cik eka said...

gadis : hehe
mesti carik dia tgh mlm

cik eka said...

woayles : hehehe tyme malas nk msk ni le dia yang bley bedal
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...