tekan follow kalau suke ye

Monday, December 26, 2011

E.E AWAK SENYUM DEPAN LAPTOP LA..KAHKAHKAH


Assalamualaikum w.b.t


awak…
erk tunjuk diri sendiri
yee awak lah


awak cube senyum jap wak
lah minah ni dah kenapa tetibe je suruh aku senyum ni
ala terai la ala tomey2 lotey2
nak tengok awok senyum la
senyum lah senyum lahhhhh..ishh
hahahaha


tengok tu alala senyum dah
wahh tengok berseri2 wajah awak bila awak senyum depan lappy ni wak
dah macam orang sewel
kahkahkah


motif saja nak kena kan korang
miahahahak
kejam tak I uols
*pitam


actually semalam aku jejalan kat cbok aku
haa la cbok kat sebelah kanan tu haa
tak nampak
apo buto mato ekau ni
dah torang bendorang da wano ijo situ
aisehmen
hahahahaha
*erk pada aku kelaka la kan :p


aku tak sangke bahawasa nya entry aku pasal penggembara timur sengal  tu boleh buat seorang follower aku tersenyum
aku ingat kan selama ni aku syok sendiri je kunun2 ade la kan orang dok tersengih2 depan lappy cam orang gila talak *ops bila bace entry2 aku
kehkehkeh


siyes tak ku sangka tak ku duga
hoyeah I luv apit punye suara
hohohoho


kau tahu bila aku bace je ape yang dia tulis tu
dengan tanpa aku sedar aku pulak yang dok tersengih2 cam lala busuk
kohkohkoh
hebat kan penangan perkataan senyum ni
ngeee


nak tahu ape dia tulis..
ni tengok nihh




see hoyeahh terima kasih en anas isa
sebab awak dah tersengih2 bace entry semalam
kohkohkoh


eley tu pun nak kecoh ke
aku nye blog ramai je hak dok tersengih2 tak de pun kecoh macam kau
ehh suka hati aku lahhhh
blog aku bukan blog bapak kau
kahkahkah


kalau jelez kata kan jelez
arghh
*pitam mak uols tolong2 kipassss
bluwek
hahahaha

   
tak de lah cuma aku tak sangka yang korang boley tersengih bila bace entry aku
tu je
sebab pada aku ape yang aku tulis ade masa kelakar
pada aku la kan
tapi tak tahu pulak pada kau mana tau kot2 pada kau its annoying pulak kans
owhh *xmo xmo
hahahahaha


ok la pagi ni kol 10 dah kena gerak ke kuala lumpur
hoyeah like sebab sekali lagi naek sem tak de orang hantor balik
T_T


dari raub nak menyampai ke Melaka nuh perh puas seharian
hadoii kematu la bontot aku besok
owh ponat den


doa kan aku selamat sampai ke merlimau tercinta
ahakz


good bye raub and welcome politeknik merlimau
*assignment *quiz *test *final
*pengsan2
T_T


adios amigos

4 comments:

Balqis Azhar said...

hhaha x)

selmat smpai yea !

pengembaratimur said...

perhatian

Sila letak tangan dibahu+buka mulut+lakukan serentak.. wakakaak!

cik eka said...

balqis : thx

cik eka said...

penggenbara timur aka budak sengal : omg amazing rite
hahaha
pasai tu kau sentap leby tu
kah3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...