tekan follow kalau suke ye

Sunday, December 25, 2011

TERIMA KASIH DAUN KELADI LAIN KALI TOLONG LAGI MALAM NI SAYA TIDO LENA MIMPI-MIMPI


Assalamualaikum


sila bace tajuk dengan satu nafas
mampu.?
kah3


terima kasih daun keladi
lain kali aku susah kau tolong lagi
ye ye ye..hee :D
sambil kelip mata 
ahakz
comel kan kan kan
bluwekkk


uols hari ni buat pertama kali nye saya berterima kasih kepada hackers yang dah meng"hacks" blog saya dulu kala T_T
owhh ape perlu ke aku berterima kasih dekat kau 
kau yang hacks blog aku dulu
sobs


secara logik akal memang tak perlu langsung pun 
tapi saya orang yang tahu hargai jasa baek orang lain..koh3 
mabeles hayat aku kan uols
*muntah


weyh pengembara timur terima kasih sayang
ohohoho
terima kasih ko selalu tolong aku bila blog aku kesusahan
sayang kau lebat2 even kau penah hack blog aku..huaa
T_T


actually tadi blog aku telah disable oleh google yang sangat2 aku sayang
bluwekk
aku juz ping entry kot
tapi aku pun tak tahu asal tibe2 http:// tu ikot sekali ping 
huaa bukan salah aku
google uh yang buduh


aku tak penah spam2 link ni tahu tak..erk yeke
hehehehehe


pape pun memang aku sangat2 berterima kasih dekat budak sengal ni
hahahahahaha
takpe aku maap kan kau pangil aku mangkok tu
takyah la melutut2 bagai nak mintak maap
malu la awwawwaww
ahakz


mesti kau meluat kan baca entry ni..kui3
tapi asal kau nak meluat pulak patot kau kena bersyukor tau ade orang puji baekkkkkkkk punyer sal kau tahu2
:p


ok enough aku nak tido 
kepale otak aku dah tingtong tahap gaban dah ni
tido2
zzzZ


korang g la skod si pengembara timur tu klik kat atas tu taw3


adios amigos 

5 comments:

pengembaratimur said...

cet.. ait mangkuk.. perli ke??
aku hack kali ke 3 nak2? wakakaka

cik eka said...

takpe ko hack pn t aku mtk tlg ko jgak
hahaha
boley
:P
jgn la aok weyh

Qil_H0shi said...

untung PT yang hack,lau org laen xdpt da.,actly da 2 kali sebut name PT PB dlm entry :D

cik eka said...

qil_hoshi : hoho
baek la sgt kn
koh3
ok mg dy baek hahahaha
untong la asek kene review je kan
koh3

hunny bunny said...

follow u..; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...