tekan follow kalau suke ye

Friday, December 2, 2011

KOT YE PUN BIAR LAH IKHLAS.!

Assalamualaikum w.b.t


wah hari ny je sampai due entry aku bantai..hamekk
nak sangat kan..


kau boleyh tak ikhlas kalau buat something.?
boleh tak.?


kalau tak boleh meh sini aku tampaq2 kasi jadik buleh..mauk.?
adehh aku penat le..


mana tak setiap kali aku ping post kat mane2 group pasti, mesti and wajib ade yang komen..
tapiiiii..
komen pun hangpa dok letak link hangpa ja..


ini macam tak mau la awak2


bukan aku tak suke korang komen tu..
suke sangat awak..
tapii komen tu biar lah bende yang patut..
saya memerlu kan komen kata2 bukan komen link anda sahaja..



ini macam yang saya mahu kan..
terima kasih sudi komen post saya owh amat menghargai ok..



and lagi satu awak, saya suke awak follow blog saya..
suke sangat..
naik trafik aku..muahaha :p
tapi boleh tak awak kalau nak follow tu biar lah ikhlas..
jangan lah dah follow mention yang awak dah follow and suruh saya follow balik..


bukan nak belagak ke hape..
owhh tidak same sekali ye awak2 yang dok skodeng2 tu..
cuma saya rase agak tak patot la awak buat macam tu..


itu sudah jadi satu paksaan..
bukan lagi dengan kerelaan hati..


and ade jugak yang sampai menipu saya budak hingusan yang baru belaja ngeblog..
wawahh ini kepatangan gua seyh..
dah la aku ni memang pantang kalau kene pakse2 ni..


tak baek la awak dok tipu2 macam tu..
kalau mak cakap kat anak2 kecik dorang mesti dialog nye same je macam aku..
tak baek tau tipu2 ni..
Allah marah, nanti masok hell..haha



lagi pun aku ni tak suke di pakse2..
harap maklom..


awak..
satu je saja nak pesan awak..
awak baca lah dulu ape yang ade dalam blog saya yang tak setanding dengan blog blogger2 lain atau pun blog awak..
ops ayat mintak simpati dan penampo..muahaha


saya nak awak follow berdasarkan hasil penulisan saya bukan dengan cara I follow yours and follow mine..
that’s not my style bebeh..
maaf saya sangat tidak berminat dengan ayat di atas..



tapi ape pun terima kasih aku ucap kan sebab awak dan awak dah follow blog picisan aku ni..
sangat terharu ok..
nak nagis dah..erkk
blushing dengan tibe2..=_=
malu..wink3^^


ok entry ni entry luahan ye
sekian
maap kalau ade yang terase kepedasan akibat termakan cili yang aku letak kat dalam entry ni..muahaha


adios amigos



6 comments:

Shahazrin said...

hahaha.. dah terbiasa..

Anum said...

hehehehe
biasa2

cik eka said...

shahazrin : hoho
meme bese dah uh
tapi tak patot.,.
hua

anum : biase..
mst salu kne ny
hehe

ai n i s h a f i qa said...

haihla. xsuka juga, folow yours, follow mine. masing2 punya style dah la. kan kan.. heh !=)

cik eka said...

aini shafiqa : yup
betul tu
mg xsuke care ny

Fendy said...

buat dek je.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...