tekan follow kalau suke ye

Monday, December 19, 2011

MAXIS CUSTOMER SERVICE HAMPEH


Assalamualaikum w.b.t


korang tahu tak yang perkhidmatan maxis broadband ni bodoh
tahu tak sebab ape aku cakap dia bodoh
mesti a korang tak tahu aku tak cakap lagi
huhh


cite nye begini tadi baru je dalam pukul 4.15 gitu aku kol dorang sebab nak tanye pasal broadband aku
yelah mana tak aku dah bayar kot bukan sebulan tapi untuk dua bulan tau
tapi lembap macam siput babi
asyik gprs je yang keluo
memang hangen la satu badan aku kan


kol2 ade la operator ni angkat bla bla bla
dan aku pn disambung kan lah dekat pompuan ni
dia tanye aku ape masalah aku pn cakap a bla bla bla


and than dia suruh aku tunggu dalam talian sebab nak cek ape ntah
suroh tunggu nye sekejap tapi bukan sekejap lama tahu
dah la lagu ntah pape yang dorang bagi aku dengar cube la letak lagu moves like jagger ke ape ke sedap la jugak


dah tiga kali lagu kau dok play kat telinga aku ni gila
tak de jugak jawapan nye
hampeh


so aku as a customer yang agak berhemah aku letak call tu
dan aku call semula ok lelaki yang jawab
yang ni lagi harat siak


cakap punyer cakap suruh tunggu lagi
haii ape la malang hidup asyik suruh tunggu je
I hate waiting oke
penantian tu suatu penyeksaan =_=*
huhhh
lembap


bodoh kau letak call aku
harat betol a
memang service dorang sangat tak ok
nak duit pandai cakap lembut2
tapi time nak komplen kau letak ea
itu nama nya kurang ajar la gila


ko tak belajar ke cara nak layan customer
kalo tak belajar meh sini aku ajar kan subject customer service yang aku belajar time sem satu dulu tu
meh2 aku bagi lectur sikit bio korang ni berhemah sikit cakap dengan customer
kata je khidmat pelanggan tapi service kau hancos
ape ke banggang maxis ni


sakit hati gua doe
sape2 yang keje khidmat pelanggan ni tolong a bermoral sikit
:@


adios amigos

8 comments:

nurmujahidah said...

lepas ni muja memang dah nak terminate maxis broadband muja,, bayar mahal,, hampeh,,

cik eka said...

muja : tak nak terminate
syg kn maxis
tapi tulah service cam harat
T_T

Mishter Izwän said...

sbb org ni tak mandi kot . dyer tak nk layan
huhuhu


follow sini. follow la speechless009.blogspot.com kalau sudi

cik eka said...

izwan : orang ni..?
erk sape ye
tuan tanah ke
ahakz..
kalo t.tanah dah mandi b4 kol
org tu la kot yang ta mdy g
hahahaha

Shaidatul Aireen said...

saya pun pakai maxis broadband . line2 lambat mcm nie dah jadik benda biasa dah bagi saya . mmg kene terima je lah time dia tgah lmbat .

cik eka said...

shaidatul : hoho mg la tpi kalo xbya lgi takpe la nk lembap
ni da byo kot
huhuhu

Shaidatul Aireen said...

maxis cakap je lebih . tapi apa pun takdak . :(

cik eka said...

shaidatul : yup betol tu btol
tgk la service dorang pun hampeh kot
sobs3
T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...